De contenders

Voorproefje, voordat aan de echte maaltijd kan worden begonnen.

Berichtdoor Prime.. » woensdag 08 augustus 2007 18:13

aiit wat zal de finale worden ?
Prime..
 
Berichten: 73
Geregistreerd: dinsdag 10 juli 2007 14:59

Berichtdoor Contradi-Xion » woensdag 08 augustus 2007 18:48

Zeker meesterlijk.
Avatar gebruiker
Contradi-Xion
Toernooi Kampioen 2007
 
Berichten: 4122
Geregistreerd: maandag 29 november 2004 17:52
Woonplaats: HGV

Berichtdoor B.R.N. » woensdag 08 augustus 2007 18:52

Dope, ik verwacht finale tussen Prime en Contradi, maar het zou ook zo helemaal anders kunnen lopen. Iedereen is dope namelijk, dus ben wel benieuwd :wink:
Avatar gebruiker
B.R.N.
 
Berichten: 152
Geregistreerd: donderdag 17 mei 2007 12:21
Woonplaats: Laren (NH)

Berichtdoor Snome » vrijdag 14 september 2007 18:31

Met enige vertraging, toch beloofd en uiteindelijk toch gekomen.

Wat we niet vooraf hadden kunnen weten bleek toch te zijn gebeurd. Fat Nexus en Prime.. krgen plots last van voedselvergiftiging en konden beide geen woord meer uit brengen. Het gevolg hiervan, was dat Contradi-Xion en minded in plaats van de halve finale ineens een finale met elkaar uitvochten. Onder de ziedende leiding van een kalende Vos, werden de inzetten verhoogd en werd deze battle een slopend ribbenfestijn in plaats van een netjes opgemaakt slaatje.

Met in het achterhoofd dat dit misschien we de twee sterkste cats waren in de eerste ronde, werden de messen geslepen en werden de spiezen vakkundig klaargezet. Bleek Contradi-Xion de beste fileerder te zijn of was het toch minded die het maken van spiezen tot een ware kunst heeft verheven?

Op het moment van schrijven is de uitslag reeds bekend. Het tafeldoek ziet er nog opmerkelijk netjes uit. Minded klinkt zoals zijn vocals nogal na en steeds iets te laat en dubbelop, als of hij een slokje wijn te veel op heeft. Contradi-Xion heeft, naast een hele toonladder aan ribbetjes, ook verschillende hete aardappels verorberd. Deze maaltijd was er geen voor de koude kak, eerder een voor overpeinzende kroonprinsen en omgedraaide koningen.

Bij deze wil ik Contradi-Xion en minded veel succes wensen in volgende toernooien op deze site en tevens in hun verdere carriere, gevuld met 8bar collabs en ander gespuis. Als beide heren hun adres nog even willen toezenden aan mij dan zullen twee demente postduiven jullie kant op worden gestuurd, samen met jullie prijzen.

Snome
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Vorige

Keer terug naar Aperitief 2007

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

cron