Gossip

De jaarlijkse awarduitreiking van Rapubliek.nl is ook dit jaar weer terug. Nomineer en kies awards voor de verschillende dopeste en wackste aspecten die op het forum aan bod komen.

Gossip

Berichtdoor Contradi-Xion » woensdag 05 december 2007 14:42

Gossip door Snome

Even een korte review van het afgelopen jaar. Wat hebben we gehad, wat zijn nu echt de belangrijke gebeurtenissen dit jaar?

Was dit niet het jaar dat Original Atalaya zijn mixtape in cd vorm dropte op verschillende sites, waaronder de Rapubliek. Met zijn melancholische liederen bevredigde hij de gehoorgang van menigeen. De tape ging door het leven als Genesis, juist het verwijst naar een boek met nog meer Westerse verre wijzen die met Kerst een omweg maakten om iets te eten in een stal, waar tot hun grote verbazing geen laatste avondmaal lag maar een of ander kind.

En was dit niet het jaar waarin Fat Nexus het wat lager op ging zoeken na een gemeen gemeend handgevecht waarin kast nog bezem beschadigd werd? Na zijn dagen in Ermelo te hebben geteld (hij raakte vaak de tel kwijt) besloot hij om het Zieke Zuiden te gaan overnemen. Hij keek in de toekomst en zag ruimte, en wel bij Space in Space. Menig videoclip werd er geschoten, waarin zelfs de politie geen mogelijk had deze bende kwajongens in het gareel te houden.

Waar Fat Nexus vertrok uit Ermelo, bleef Real-Weirdo alleen achter. Zijn frustratie werd geuit in menig disstrack waarin CDW en Snome geliefde objecten waren. De laatste tijd is het rustig op dit gebied. Op andere gebieden wordt er echter meer werk verzet dan sommige andere leden in een jaar verzetten.

Op persoonlijke vlakken blijken we een ware twijfelaar te hebben op de site. Na de micproblemen van vorig jaar waarin tot de conclusie werd gekomen dat het handig was om de stekker van de mic in het gaatje te duwen, bleek Vos dit jaar andere problemen te hebben. Nu is deze eeuwige student momenteel studieloos, tja kan gebeuren. Misschien is een opleiding tot hovenier wat voor deze jongeman, aangezien hij toch maar mooi zijn eigen plantjes heeft gekweekt, die voor menig vaag avondje kunnen zorgen.

Achter de schermen werken menige stille krachten hard aan de site. Nu is de tijd om deze mensen in het zonnetje te zetten. De admins zorgen er voor dat de site blijft draaien, nare vendjes worden gebant, nieuwe toernooien georganiseerd, nieuwe plannen gebrouwen en bier wordt gedronken. Ja, ze zitten vaak in de kribbuh.

Ook dit jaar zijn er een aantal nieuwe leden die de drempelvrees hebben overwonnen. Minded bijvoorbeeld. Deze jongeman blijkt menig woordje mee te kunnen spitten, wellicht een goede kracht voor het hoveniersbedrijf van Vos? Met name actief in de 8Bar Collab, waar hij zijn eigen stijl ontwikkeld en zelfs voor beats zorgt.

Als we het toch over de 8Bar collab hebben, dan moeten we ook wat melden over de originators. Geboren in de kribbuh van Snome, met een papier mach
Avatar gebruiker
Contradi-Xion
Toernooi Kampioen 2007
 
Berichten: 4122
Geregistreerd: maandag 29 november 2004 17:52
Woonplaats: HGV

Berichtdoor Original Atalaya » donderdag 13 december 2007 12:54

Hahaha dope, maar nee mijn mixtape was in 2006 ;) de 30e om precies te zijn
To recognize the genuwine... You gotta go back to the Original
Original Atalaya
 
Berichten: 219
Geregistreerd: zondag 21 mei 2006 17:54
Woonplaats: Arnhem

Berichtdoor Snome » woensdag 19 december 2007 14:40

De kaarten zijn geschud en liggen open op tafel oftewel, de nominaties zijn bekend. Ook dit jaar zijn er weer de Kanye
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek


Keer terug naar Kartonnen Hoedenhouders 2007

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron