Gossip over de deelnemers

Audio battle toernooi

Gossip over de deelnemers

Berichtdoor Snome » zondag 20 november 2005 22:52

Er is vernomen dat Contradi-Xion en Zane stiekem in een of ander duister caf
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Berichtdoor Snome » maandag 28 november 2005 23:41

Nieuwe roddels, nieuwe punchlines?

Precaution en Master Composer hebben afgelopen weekend goed gepresteerd in een battletoernooi. Ze bezetten samen de eerste en tweede plaats. Precaution nam uit voorzorg tevredenheid met de tweede plek.

Nog meer gossip over Precaution. Het schijnt dat hij heel onzeker is over bepaalde dingen. Het gaat zelfs zo ver dat er een identiteitscrisis aantreed in Zwolle. Hij weet niet meer of hij voor de zorg of tegen het zorgstelsel is.

Zane heeft inmiddels een deprimerende fase in zijn leven. Te veel tijd besteden aan zijns tudie, te weinig aan zijn vriendenkring. Hij staat dus op het punt om een belangrijke keuze te maken.

Fat Nexus gaat het echter voor de wind, dus niet de wind van voren, want met zijn 1,70 is hij geen hoge boom. Hij staat echt te trappelen als dat ik deed met mijn A-diploma. Hte is te hopen dat deze gretigheid zich blijft ontwikkelen zodat het buffet ook opkomt.

Master Composer, Real Weirdo en MC Martin hebben problemen van hele andere aard. Het schijnt namelijk dat ze ontvoerd zijn. Wij van de redactie wachten af, meer kunnen we ook niet doen. De politie is echter wel een verdachte op het spoor. Het schijnt dat er een patatluchtje aan is getroffen op de plaats van delict. Deze lucht werd verbonden aan het feit dat sommigen onder ons Admins in een snackbar werken. Meer nieuws volgt...
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Berichtdoor Snome » zondag 04 december 2005 17:18

De spanning is te voelen bij de deelnemers. Willen sommigen hun concurentie al voor het battlen de grond in boren, zijn anderen druk bezig op hun zolderkamertje en hebben hun diss al bijna af. De een die is druk bezig met het afbreken van de beat, terwijl anderen druk bezig zijn met de tent opzetten. Ook zijn er een aantal mensen bezig met de topicalkersttrack. Het is niet te hopen dat zij onder deze werkdruk zullen bezwijken.

Veel deelnemers nemen de gossip serieus alsof het de berichtgeving van het CNN nieuws is. Door deze verwarring ontstaan er enige frictie tussen de deelnemers, met vele spelfouten en overtredingen tot gevolg.

Inmiddels is er door mijn bronnen bevestigd dat er druk wordt gezocht naar afgevallen Idols kandidaten die eventueel de plaats van de plaatselijke favorieten kunnen overnemen als deze geen tijd of zin hebben. Toen dit bericht ten hore werd gebracht aan de VNH crew antwoordden zij hierop het volgende: "Wij betreuren het ten zeerste dat bepaalde mensen dit toernooi en de deelnemers in een kwaad daglicht willen stellen. Vooralsnog is er geen reden om vervangers te zoeken omdat de deelnemers allemaal heel erg gemotiveerd zijn." Wij van de gossip zullen jullie op de hoogte blijven houden.

Verder is er vrij weinig te melden deze keer.

Om privacy redenen en omdat we rekening moeten houden met de disclaimer waren wij genoodzaakt om deze editie de namen van de deelnemers weg te laten.
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Berichtdoor Snome » maandag 19 december 2005 18:12

Sinterklaas is voorbij, dus de tijd van cadeautjes uitgeven is over. Geen van de deelnemers zal het de tegenstander makkelijk maken. Echter, de tijd van Kerst zit er al bijna aan te komen, dus voor een vlammend potje battlen is het precies op de goede datum gepland. Dus vorodat men de kalkoen zal aansnijden en de konijn uit het kippenhok gaat halen, dienen de delnemers eerst elkaar kosjer af te slachten.

MC Blanco heeft al gedropt. Wel op het verkeerde medium. Eigenlijk was de inquisitie al op weg naar zijn woning, maar zoals bureau HALT tegenwoordig zijn best doet, zo riep hij deze jeugdige belhamels terug en kwam hij met een compromis.

Fat Nexus daarentegen maakt van dit toernooi echt werk. Zo zoekt hij alvast zijn volgende oppenenten op om deze angst in te boezemen. Ook ontneemt hij de inspiratiebronnen van tegenstanders. Zo heb ik uit betrouwbare bron vernomen dat hij het bier van Zane heeft gejat. Hoe moet Zane nu on beat spitten?

Nadat er door de redactie de vorige keer enorm was gecensureerd, hebben we voor deze editie volle vrijheid gekregen, net als voor de volgende edities. Inmiddels zijn er de nodige reporters het land uitgestuurd omdat ze in achtertuinen lagen.

Dat was het voor deze editie. Niet iedereen is aan bod gekomen, helaas. Sorry voor de tegenstanders, misschien komt er binnenkort wel een volgende editie...
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Berichtdoor Snome » dinsdag 20 december 2005 18:41

Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe gossip.

De razend rappe reporters van de gossip hebben weer de nodige nieuwtjes uit de pan weten te vissen.

Het schijnt naar alle waarschijnlijkheid dat Deelnemer Palermo toch echt een rasechte Vlaming is. Mijn bron basseert zich bij dit bericht op het feit dat hij, zelfs met de tekst mee te lezen niet kon horen wat MC Blanco nou precies rapte. Of ligt het misschien aan het feit dat Palermo alleen luistert naar kwaliteit en bagger bij hem aan dovemansoren is gericht.

Na elders een grote ravage te hebben aangericht wil nino nu op vernederhop een grote chaos cre
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Berichtdoor Snome » zondag 25 december 2005 23:40

Het gerucht gaat dat er ergens online een track zwerft waarin alle mensen die mee doen of deden of gaan doen aan dit battle toernooi worden gedisst. Wij van de gossip hebben geschokt gereageerd en hopen deze track zo snel mogelijk te vinden.
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Berichtdoor Snome » donderdag 29 december 2005 23:35

Na lang speuren op internet is eindelijk de bron gevonden die VNH menige dagen in haar greep hield.

Dit is de link waarbij er steeds andere punchlines uitkomen voor elke deelnemer. Shit is best wel heavy en wil je chillen, hou dat dan zo en klik niet op de link.
http://img460.imageshack.us/img460/8240/gekkedisserv057yp.swf
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Berichtdoor Snome » zaterdag 07 januari 2006 23:33

Inmiddels is de eerste ronde voorbij, op een battle na en zijn de kaarten vooralsnog ongeschud. We verwelkomen drie nieuwe deelnemers en moeten helaas afscheid nemen van Ja-wista. Ik wil nog even mijn waardering uitspreken voor zijn inzet omdat hij toch maar mooi tijd heeft willen maken om een ronde door te laten gaan. Met nieuwe mensen komen er echter ook nieuwe roddels.

Zo blijkt dat Koning en Drumstick beste vriendjes zijn. Toen Koning werd gevraagd om mee te doen aan dit toernooi, meldde hij dat hij alleen van de partij zou zijn als Drumstick ook mee deed. Ik heb een vaag vermoeden dat er iets opbloeit tussen deze twee mensen.

Verder was het ook hommeles in Ermelo. Martin had iets verkeerds gegeten wat de moeder van Real-Weirdo had klaargemaakt. Hiervoor moest niet de moeder van Real-Weirdo boeten, maar Real-Weirdo zelf. Na een aantal hevige discussies in meerdere topics, het leek wel onkruid, is er een einde gekomen aan deze heftige discussies. De witte vlaggen zijn gewapperd en deze mensen hebben het eindelijk bijgelegd
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Berichtdoor Snome » vrijdag 10 februari 2006 23:11

Nadat de redactie een aantal weken op vakantie is geweest bleek dat de redactie slachtoffer is geworden van een terroristische aanslag. Er is namelijk een mailbom gedropt met daarin het herhaalderlijke verzoek om een gossip te schrijven...

Tweede ronde, nieuwe kansen zou je denken. Voor drie debutanten, te weten Nino, Drumstick en Koning is dit een zeker feit geweest. Het is met verschillend succes afgerond. Zo wonnen koning en Drumstick hun battle terwijl Nino deze met 1 vote verschil verloor. Het gerucht gaat echter, dat Koning en Drumstick aliassen zijn van in verband met privacyredenen niet nader te noemen personen.

Voor de inmiddels vastgeroeste sitemembers Contradi-Xion en Zane is er weinig veranderd als je terugkijkt op het teksttoernooi. Beide heren doen weer mee om de titel. De vraag is echter, zullen ze in de derde ronde dit niveau ook weten vast te houden. Het gerucht gaat namelijk, dat Zane een baan heeft gevonden, maar dat ie nog niet werkt. Hij wacht op het allesverlossende telefoontje. Contradi-Xion kan ook wel wat geld gebruiken. Hij heeft laatst een nieuwe mic gekocht, wat tot gevolg moet hebben dat de kwaliteit van het afmixen verbeterd. We zullen de ontwikkelingen blijven volgen.

Nog meer nieuws van de kant van Zane en Contradi-Xion. Het schijnt dat zij de jury hebben omgekocht. Zoals elders op het forum is vermeld, heeft er een ontmoeting plaatsgevonden tussen de juryleden Snome en Madd Man en deelnemers Contradi-Xion en Zane. Het gerucht gaat dat deze twee laatstgenoemden de jury flink hebben geprobeerd om de jury af te bluffen. Vooral Contradi-Xion haalt het onderste uit de kan. Zo heeft hij geprobeert om de jury te imponeren met een zogenaamde tag op de muur in de woonkamer van Zane. Dat het hier om een samenwerking gaat, bleek wel vandaag, toen Dhr. Snome op bezoek ging bij Zane onder het mom van, ff chillen. Zane had het hele huis keurig opgeruimt, bed netjes opgemaakt, over schoongemaakt, wc geborsteld en uiteraard de muur zo geprepareerd dat de tag van Contradi-Xion niet opviel. Er is mij echter verzekerd door de jury, dat de prijs voor omkoping vele malen hoger ligt dan puur een partijtje bluffen met tags of schoonmaken.

Gaan we verder naar Ermelo. Hevige ruzie hier. Het is zelfs zo erg, dat MC Martin het Ermelose kamp heeft moeten verlaten en zijn heil is gaan zoeken in Almere. Dit vooral om dichter bij zijn idool Ghostface Killa te komen. (zoek de woordspeling). Fat Nexus en Real-Weirdo proberen op hun beurt andere deelnemers te intimideren door ze op te zoeken en ze af te bluffen met eigen tracks. Het schijnt zelfs zo erg te zijn, dat Contradi-Xion onder dwang de track van Fat Nexus heeft moeten afmixen.

In Nijmegen is alles koek en ei. Althans, dat wordt verondersteld. Onder het wateroppervlak blijkt echter dat niet alles zo goed gaat. C-Rhyme heeft daarom ook in ronde twee een noshow gekregen, iets wat hem de oneervolle vermelding van noshower geeft. Martinato heeft zijn eerste overwinning eindelijk behaalt in dit toernooi en het schijnt dat hij dit samen met Doornroosje heeft gevierd.

Chillenderwijs en MC Blanco vormden afgelopen een vage mix. Zo dropte Chillenderwijs keurig netjes, maar had MC Blanco de kenmerken van beide namen. Hij dropte blanco want hij chillde te veel. Roddels door Nino dat dit een vervelende eigenschap is van MC Blanco werden met een slam dunk naar de prullenbak verwezen.

Tot slot wil de redactie nog haar dankbaarheid uitspreken naar de deelnemers voor het te kennen geven van het feit dat deze rubriek een favoriet onderdeel van het toernooi is. Met frisse moed en een ongekent grote editie van de gossip heeft de redactie een nieuwe start gemaakt.

De redactie voor http://www.vernederhop.nl
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Berichtdoor Snome » woensdag 22 maart 2006 23:43

Het toernooi andert haar einde. We zijn al over de helft, en nog steeds is op de redactie de vraag of die disstrack nou een roddel was, of een hard te maken feit. We hebben de afgelopen tijd meer mensen op deze zaak gezet, en het laatste lijkt een feit te worden. Meer informatie hierover volgt natuurlijk zeer spoedig.

In poule A is het een soort heers en verdeel geworden. Contradi-Xion regeert met ijzeren hand en heeft de eerste 3 rondes gewonnen. De andere leden mogen de overige plaatsen verdelen. Voorlopig lijkt Martinato de beste papieren te hebben door Contradi-Xion op de voet te volgen. Achter hem strijden Koning en Real Weirdo om de 3e plek in de poule.

In Poule B daarentegen is de strijd om de eerste plek zeer spannend te noemen. Gedoodverfde favoriet voor de eindzege Zane gaat aan kop, maar moet deze koppositie delen met niemand minder dan Chillenderwijs. Beide zijn nog ongeslagen, maar de battle tussen deze twee grootmachten lijkt aanstaande. Daarachter strijden Fat Nexus en Drumstick om het podium in Poule B.

Dit was even een korte opfrissing mensen, tot de volgende keer, en denk er aan, de VNH Gossip heeft alles in de gaten....
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek

Berichtdoor Snome » woensdag 26 april 2006 17:03

Problemen in de toernooiorganisatie?

Van inside bronnen hebben wij vernomen dat er een fikse ruzie is binnen de toernooiorganisatie vanwege het lakse gedrag van Dhr Senex. Meerdere malen is er verzocht om te voten, maar dit lijkt tegen dovemansoren te zijn gericht. Er zijnz elfs geruchten dat de deelnemers en overige juryleden een diss naar de bovenstaande zouden maken. Hierover wordt je op de hoogte gehouden.

De spanning bij de deelnemers is om te snijden. MC Blanco, die al in een vroeg stadium uit het toernooi is gestapt, neemt het met enige regelmaat op voor zijn maatje Chillenderwijs en probeert andere battlecats te ontmoedigen.

Feedback geven aan je medespelers blijkt ook een groot probleem daarentegen. In meerdere battles is er gezegd dat er na de jurybeoordelingen feedback mag worden gegeven, maar niemand lijkt hier zin in te hebben. Voor je medecats kan dit echter wel een mooie gelegenheid zijn om van jouw iets te leren, en misschien nog wel belangrijker, jij kan zelf de concurentie peilen.

Noshows zijn nog steeds een groot probleem en dit lijkt niet verholpen te kunnen worden, Lichtpuntje in deze zaak is echter, dat degene die noshowen voor de onderste plaatsen gaan. Mocht het gebeuren dat er twee noshowers tegen elkaar moeten, dan wordt deze ronde helemaal niet opgenomen in het toernooi maar komt deze te vervallen. Mocht het gebeuren dat er twee battlecats tegen twee noshowers worden gekoppeld, dan worden de cats aan elkaar gekoppeld en de noshowers. Hierbij wordt uitgegaan van de laatste ronde, ronde 5 dus.

Verder is er een prijsvraag uitgeschreven die door de deelnemende battlecats alleen mag worden beantwoord. Zij dienen namelijk een keuze te maken in vier categori
Avatar gebruiker
Snome
 
Berichten: 6958
Geregistreerd: donderdag 18 november 2004 18:36
Woonplaats: Langbroek


Keer terug naar VNH Audio Toernooi Winter 2006

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron