30 september releaseparty van de Eindhovense rapper Che

Wij vieren een feestje en we hopen dat jij er bent! Ter ere van Che’s tweede album ‘Bestemming Onbekend’ spelen we vrijdag 30 september nieuwe nummers in de Altstadt. Wat de boel extra leuk maakt: onze vrienden van Groovebloedig en Macronizm vieren met ons mee.

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Che was met zijn vorige album uit 2007 nog ‘Onderweg’ maar trekt met de plaat ‘Bestemming Onbekend’ helemaal zijn eigen plan. In vergelijking met eerder repertoire zijn de nieuwe nummers melodischer en afwisselender.

Zijn mix van Brabantse rap met rock en ska klinkt op het eerste gehoor toegankelijk en ‘kei gezellig’ maar als je verder luistert hoor je in de tegendraadse liedjes dat Che een volwassen plaat aflevert. Zelfreflectie en eerlijkheid vs. catchy melodieën.

Voor zijn live shows verzamelde de Eindhovense rapper een band om zich heen en wisselt nu scratches en beats af met gitaar, drum, bas en toetsen. Reken op een energiek optreden van een veelbelovende band!

Groovebloedig
Met een totaal nieuwe sound en een knallende liveshow is Groovebloedig klaar voor hun tweede leven. Na een jaar pauze wil de band het publiek overtuigen van hun mix van hiphop, rock, en funk. Een energieke live-band die een kritische blik energie omzet in muziek en andersom: Groovebloedig is een band die je gezien moet hebben als je van compromisloos knallen houdt!

Macronizm (akoestisch)
Hiphop, rock, funk en jazz vormen de basis voor het unieke geluid van de Eindhovense Indierap-formatie Macronizm. Een sound die zaagt, smelt, schuurt en streelt tegelijk vormt een muzikale bedding voor teksten je vastgrijpen en niet meer loslaten. Voor het release-feestje van oude bekende Che, steken ze hun liedjes in een kleine, intiem jasje waardoor je zowel band als hun nummers van een heel andere kant gaat zien.

30 september 2011: Releaseparty ‘Bestemming Onbekend’
Altstadt, Eindhoven
Optredens: Che (met live band), Groovebloedig, Macronizm (akoestisch)
Host: Ons Rodney
Aanvang: 21.00 u
Entree: 3 euro


Reacties


Plaats hier jouw reactie...