Heibel & Heisa presenteert: Rocks (THC) & Friends

Op vrijdag 2 september 2011 vindt het startschot plaats van een nieuw Barnevelds evenement genaamd Heibel & Heisa. Dit hiphop evenement wordt in samenwerking met de Veluwehal en jongerencentrum Villa 29 georganiseerd in de toneelzaal van de Veluwehal te Barneveld.
Als hoofdact van deze avond staat niemand minder dan de populaire rapper Rocks die samen met zijn rapformatie THC wordt gezien als de grondlegger van de Nederlandstalige “straat rap”.  In het voorprogramma staan verschillende lokale acts, waaronder de rappers Danny’s Definitie en Stijfan.

Heibel & Heisa

Naam van het evenement: Heibel & Heisa
Datum: 02-09-2011
Van: 19:00
Tot: 01:00
Schade: Voorverkoop: € 10,- Aan de deur:  € 15,-

Heibel & Heisa presenteert: Rocks (THC) & Friends
Heibel & Heisa is een vriendengroep die onder andere zich bezig houdt met zowel het creatieve als het zakelijke aspect van hiphop muziek. Sinds Timo Fiasco en Mr. Mister in 2011 Heibel & Heisa hebben opgericht zijn er diverse artiesten bij hen aangesloten. Naast het maken en promoten van muziek organiseert Heibel & Heisa sinds kort ook evenementen.“Het is de bedoeling dat dit het startschot is voor meer, meer muziek en meer platformen om onze muziek zowel lokaal als landelijk te promoten” aldus de vriendengroep. Mede door de ondersteuning van de Veluwehal, jongerencentrum Villa 29 en diverse sponsoren is dit evenement nu realiteit. Het is hen gelukt om Rocks van THC naar Barneveld te halen en bovendien een ijzersterk voorprogramma neer te zetten. “We krijgen ontzettend veel aanvragen voor kaarten. Dat kregen we zelfs al toen het nog enkel een wild idee was en nog niks op papier stond. We zijn er daarom zeker van dat dit evenement een enorm succes gaat worden”.

crew

Rocks (THC) & Friends
Rocks is de voorman van de populaire rapformatie THC en samen met zijn rechterhand d'Tuniz tevens ook de oprichter en labeleigenaar van THC Recordz. Rocks wordt samen met THC gezien als de grondlegger van de Nederlandstalige straat-rap. De jonge Amsterdammer staat vooral bekend om z’n realistische en zeer gevoelige teksten waarin hij zijn eigen leven en dat van zijn naasten beschrijft.
Inmiddels is zijn rapformatie THC getekend bij het grootste hiphop label van Nederland: Topnotch. Eerder al stond Rocks zowel solo als met THC op diverse grote podia en hebben zij honderdduizenden views op de videowebsite YouTube. Niet alleen Rocks zal op het podium zijn kunsten vertonen, hij heeft belooft special guests mee te nemen.

Overige programma Heibel & Heisa
De rest van het programma word verzorgd door een DJ, een dansact en lokale artiesten. Hieronder een overzicht van wat je van de rest van de avond kan verwachten:

19:00 Inloop
20:00 DJ set TDM
20:50 Dans Act
21:00 Stijfantastisch show
21:30 Dans Act
21:45 Dj set Broky B
22:00 Danny's Definitie
22:50 Dans Act
23:00 Rocks + Dj + Friends
00:00 Afsluitende Dj set

Deze avond is er ook een VIP ruimte waar diverse grote namen uit de hiphopscene aanwezig zullen zijn. De kans bestaat dat één van hen nog naar een microfoon grijpt  wat voor de avond een speciaal verrassingselement oplevert.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...