Winnaars HHID Democontest bekend

De HipHop in Duketown Democontest bood opkomend raptalent dit jaar wederom de kans om een plek in de line up van het hiphopfestival te verdienen. Uit zeventig demo-inzendingen werden Chapa, Strettz, Skaffaboy, Serrio B.A.A.Z., Rasheed en Evenwicht uitgeroepen tot finalisten en namen het afgelopen vrijdag tegen elkaar op in Plein 79 in Den Bosch.

Maar liefst drie van de zes finalisten kwamen als winnaars uit de bus. Voor Skaffaboy was de finale een thuiswedstrijd, maar de formatie kreeg vooral lovende reacties van de jury vanwege de zelfverzekerde en energieke show. Ook het duo Evenwicht wist zich met een overtuigend optreden te garanderen van de winst. Nieuwkomer Chapa zorgde ervoor dat zijn gebrek aan naamsbekendheid niet in zijn nadeel werkte en wist het publiek en de jury te overtuigen van zijn talent.

Op 25 juni vindt HipHop in Duketown voor de vijfde keer plaats op de Parade in Den Bosch. Naast de democontest winnaars Skaffaboy, Evenwicht en Chapa zullen ook Boef en de Gelogeerde Aap en KaliBwoy op het festival staan. Andere artiesten zullen de komende maanden aan de line up toegevoegd worden.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...