Mixtape Eksakt

De meeste hebben waarschijnlijk nog nooit van de naam Eksakt gehoord. Eksakt bestaat uit 2 talentvolle opkomende rappers genaamd Pro6verbaal en MB. Pro6verbaal is o.a. bekend van de eerste Rottzerdam mixtape van het label ROTTZ en de hiphopinjesmoelmix van best uitgekomen tracks. Met de tracks Altijd Prijs (geproduceerd door Sneak-E) en Dikker Dan Verwacht (met CC van VSOP en Vrijpostig) wist hij zijn naam te vestigen. Samen met MB zijn ze als Eksakt al een aantal jaartjes achter de schermen hard aan het werk. "Meer dan Precisie" zal de aanloop vormen
naar de "ZitZak EP" die later dit jaar uit zal komen.

De Mixtape bestaat voor het grootste gedeelte uit harde bangers, iets wat gezien kan worden als het handelsmerk van Eksakt; rauwe boombap klinkende hiphop met een oldskool flavour. Met beats van Dj-Xpertise, Circusbeats, DEK en Pro6verbaal zelf is de basis gelegd. Ook is er een Featuring met Risskant te horen op de mixtape. Kortom deze boys laten er geen gras over groeien en laten met "Meer Dan Precisie" horen wat ze waard zijn.

De "Meer dan Precisie" mixtape zal zijn release vinden op 17 April tijdens de PunchOut Battles waar deze tevens in fysieke vorm uitgedeeld zal worden.

Tracklisting
1. Meer Dan Precisie (Prod. By Pro6verbaal)
2. Smoke Er 1,2,3
3. Alles Wat Ik Doe Ft. Amber
4. Terug In De Tijd (Prod. By Circusbeats)
5. Jullie Weten Wat We Doen
6. Rook (Prod. By Dj-Xpertise)
7. Dit is... Ft. Amber & Risskant (prod By Dj-Xpertise)
8. Muziek (Prod. By Pro6verbaal & Dj-Xpertise)
9. Shouts (Prod. By DEK)

Mixed by Dj-Xpertise
Alles opgenomen en gemastered bij Audiolabs Recording (www.audiolabs.tk)
Cover by AngDesign
Special thanks 2 AudioGFX, Vrijpostig en Dirk Bouwman

Te beluisteren en te downloaden op http://www.eksakt.tk

Boekingen & Info: Eksaktboekingen@live.nl - www.eksakt.tk


Reacties


Plaats hier jouw reactie...