Postman en [PIAS] verlengen contract

Deze week hebben Postman en platenmaatschappij [PIAS], oa bekend van Racoon, Faithless, dEUS e.v.a. hun handtekeningen gezet onder een nieuw contract. Deze nieuwe verbintenis houd in dat postman nog zeker 2 albums zal uitbrengen bij [PIAS].

Remon Stotijn/Postman: “Het doet mij goed om weer samen te werken met mensen die in Postman geloven. Er is wederzijds vertrouwen en ik ben superblij met het enthousiaste team bij PIAS dat er helemaal voor gaat! De cirkel is rond, het voelt gewoon als thuiskomen!!"

[PIAS] General manager Léon Happé is erg blij met het feit dat de samenwerking met Postman word voortgezet, in een reactie laat Happé weten dat 'als je als platenmaatschappij artiesten als Postman/Remon Stotijn vast kunt leggen en het voorrecht hebt om met dergelijk talent te mogen werken kun je alleen maar trots zijn'.

Postman die in het verleden albums uitbracht bij E.M.I. en topnotch en goed is voor de verkoop van meer dan 250.000 albums in totaal en diverse gouden en platina platen zal na de zomer zijn volgende album uitbrengen.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...