5-elementz presents Queenzday 2011

Hierbij laat 5-elementz weten een evenement te organiseren i.s.m. DJ ChainsawWhite Choco Gear, en Restaurant De Blauwe Hollander, op Koninginngedag 2011 voor de deur van de Hip Hop Lifestyle Store 5-elementz aan de Nieuwezijds Voorburgwal 44 te Amsterdam. Het thema is "Pancakes, Beer & Hip Hop".

Een vet Hip Hop feest van 11.00 uur tot 20.00 uur, waar host Rotjoch, en de White Choco Boys (Bestaand uit WattsBadboy TayaDret en Krulle en Rocks), Serrio BAAZFATA (inclusief Nexusz als zijnde "Erepisie"), Mutiara TECEngel&JustAlpha BetaPharaoMcJajaOpium, Vieira, Geckusman, Insayno, Casto & Jerome XL, Eddie Glock & Manic, VONK en Brand live op stage zullen staan.

De DJ's voor deze dag zijn DJ Chainsaw en DJ Turne. Aanvullend nog RunRobotRun! (dubstep, Drum-n-Bass) en EAL.

5-elementz Queenzday

5-elementz is een Hip Hop lifestyle store in Amsterdam centrum, eigenaar Jason is daar elke dag te vinden met exclusieve kleding van o.a. Soul AssassinsBLDBTHBlack-ScalePimpalicious Living en andere merken. Ook is er een Basement waar masterclasses, workshops, art-expo's en live events zullen worden georganiseerd, in samenwerking met veel binnenlandse en buitenlandse artiesten, uit alle elementen van Hip Hop. Voortvloeiend uit deze gedachte organiseren wij dit event op Koninginnedag, om te laten zien waar wij voor staan.

Ter ere van de samenwerking zal er ook een Mixtape uitkomen, geheel gehost en gemixt door Dj Chainsaw deze link zullen wij nog na-mailen.

Voor verdere informatie:

http://5-elementz.com

http://twitter.com/5_elementz 

http://facebook.com/5.elementz


Reacties


Plaats hier jouw reactie...