Bridgin' The Gap schrapt vierde podium

Vanwege milieuvoorschriften is een vierde podium voor de eerste editie van Bridgin' The Gap onmogelijk gebleken, zo liet de organisatie van het nieuwe hiphopfestival weten. Deze wijziging heeft enkele veranderingen in de line up en toegangsprijs als gevolg.

Het verliezen van een podium houdt in dat de maximumcapaciteit van Bridgin' The Gap, dat in Ahoy plaats zal vinden, verlaagd is en optredens van Slum Village, Turk, Jiggy Djé en Kleine Jay en Cartes afgelast moesten worden. Tegelijkertijd is om deze reden ook de toegangsprijs verlaagd. Kaartjes kosten nu geen 62,50 euro, maar 47,50 euro. Bezoekers die de oude prijs voor hun tickets hebben betaald, kunnen vijftien euro retour krijgen.

Drie podia blijven er over voor het festival en andere internationale wijzigingen in de line up zijn niet te vinden. Zo zullen de optredens van Masta Ace, Sean Price, Smif-n-Wessun en Dead Prez op 28 mei gewoon doorgaan. Ook 1Duidig en Mad Sin, de winnaars van de Drop Your Demo contest, behouden hun plek tijdens het festival.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...