Jason opent 5-elementz Hip Hop Lifestyle Store Amsterdam

Na in de jaren negentig een van de grondleggers te zijn geweest in de "Neder Hip Hop scene" door samenwerking met o.a. Osdorp Posse, West Klan en Ouderkerk Kaffers, zal Jason op maandag 31 Januari 2011 in het centrum van Amsterdam een Hip Hop Lifestyle Store openen, 5-elementz.

Dit voorafgaand op met een openingsfeest op 30 januari vanaf 19.00 uur, waar onder andere Dj Chainsaw zal draaien. Ook zijn er special guests, welke nog niet genoemd worden en er is uiteraard "open mic".

5-elementz is enerzijds een kledingzaak met unieke merken waar je in de videoclips vele artiesten mee ziet. Merken als Soul Assassins, Crooks-n-Castles, BLDBTH, Black-Scale, Franks Chop Shop en vele andere gerenommeerde brands uit de Hip Hop Scene zullen bij 5-elementz te koop zijn. Met deze merken is nauwe samenwerking waardoor exclusiviteit de boventoon voert.

Anderzijds is 5-elementz een platform voor Hip Hop en zijn elementen in het algemeen. Er is een souterrain onder de winkel waar instore live (cd)presentaties, exposties van o.a. graffiti artiesten, dj workshops zullen worden gehouden.

Verdere informatie over 5-elementz check:
www.5-elementz.com
info@5-elementz.com
http://twitter.com/5_elementz
www.facebook.com/5.elementz

5-elementz vind je op de Nieuwezijds Voorburgwal 44, 1012 SB te Amsterdam. 020-6274477. Zeven dagen per week open.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...