Definitie van Dopeheid 15

Na de legendarische tiende editie van Definitie van Dopeheid, die in 2006 plaatsvond in het Tilburgse poppodium 013 en waar de tien sterkste Nederlandstalige hiphop acts gedurende tien uur 2200 toeschouwers vermaakten, is de tijd inmiddels alweer aangebroken voor DVD 15. Deze mega-editie vormt de (voorlopige) afsluiting van een partyreeks die de gemoederen binnen de Nederlandse hiphopscene ruim zes jaar lang bezig heeft gehouden.

Op 26 oktober 2008 kan iedereen gedurende een tijdsbestek van tien uur getuige zijn van een volledig Nederlandstalig hiphopfestival dat qua omvang en impact zijn weerga niet heeft. Van 13.30 uur ’s middags tot 00.00 uur ’s nachts hebben alle liefhebbers de mogelijkheid om te chillen op de dopeste beats, strakste flows en gruwelijkste lyrics – kortom, de vetste Nederlandstalige hiphop die ons land rijk is.

Op 25 oktober 2002 vond de eerste editie van Definitie van Dopeheid plaats. Sindsdien heeft vrijwel iedere act van belang zijn opwachting gemaakt op dit volledig Nederlandstalige hiphopfestival in 013 Tilburg. De organisatie van dit evenement is ook verantwoordelijk voor Mic Check, de Engelstalige evenknie van DVD waar onder andere legendes als KRS-One, Guru (Gang Starr), Public Enemy en Naughty By Nature acte de présence hebben gegeven, en voor Onopvallend Vet, een party die dient als kweekvijver voor Nederlandstalig talent.

Definitie van Dopeheid Presents : 26 oktober 2008 @ 013 Tilburg (3 Zalen)
- Sticks & Rico (Opgezwolle)
- Typhoon
- Blaxtar
- Jiggy Djé
- U-Niq
- Neo & Manu
- Spinal & Steen
- Tim
- KGV
- Cartes & Kleine Jay
- Winne
- Fata Morgana
- Lost Rebels
- Kern Koppen
- Kamer Van Cokehandel
- N7N
- Digibombers
- Zo Moeilijk
- Diggy Dex
- Nul Elf Acht
- Etnikz
- Van Kwaad Tot Erger
- Stripe
- Zwarte Schapen
- Dubbel (013)
- Macro
- Timbahawk & Geckusman
- Poast
- Timmietex
- Skenkie

DJ’s : D-Flxz, Mr Sweet, Jay Phat
Hosted By : Lentini, Napstur, Bleek

In elke zaal zal er een open mic plaats vinden!! In de batcave zal er ism met HiphopInJeSmoel een podium speciaal voor de Brabantse acts zijn!

http://www.013.nl (vvk begint 31 mei 2008)

Reacties


Plaats hier jouw reactie...