Beat M Up Battles gaan door in 2011!

Een nieuwe editie van de Beat M Up beatbattle in Rotterdam! Deze keer staat Beat M Up in het teken van hiphop en dubstep. Hayzee (Zwarlicht), Mucky Muxx (Noizboiz) en Sam A La Bamalot gaan de strijd aan in Club Heidegger, Rotterdam.

Zwart Licht producer Hayzee heeft in het verleden opvallende producties laten horen die vaak gebaseerd zijn op 8-bit geluiden uit computerspelletjes zoals Mario Bros. en Mega Man. Hiermee wist hij de aandacht te trekken van voormalig platenlabel Appletree Records en Nalden.net. In 2009 won hij tevens de eerste prijs tijdens Rooms of Redbull.

De Rotterdamse producer Mucky Muxx kennen we van zijn werk met Noizboiz en brengt zijn solo-materiaal uit via Oi! Recordings.

Sam A La Bamalot is een opkomende producer uit Uden en wist met zijn gratis beattapes veel indruk te maken. Met zijn soulvolle sound met rauwe kantjes werd Sam A La Bamalot verkozen tot de beste underground producer van 2010 door de
bezoekers van Beat 'M Up.net.

Deze getalenteerde jonge producers krijgen tijdens deze avond in Rotterdam ieder 45 minuten de tijd om een gloednieuwe beat in elkaar zetten.

Daarnaast zullen er wederom 16 producers
worden uitgedaagd. Na een strenge selectieprocedure zullen ze deze avond in
meerdere rondes strijden om de beste beats. Ze zullen het mano-a-mano tegen elkaar opnemen met hun producties die ze 1 minuut mogen laten horen. Het publiek en de deskundige jury beslissen uiteindelijk wie op deze avond de winnaar wordt.

De jury bestaat uit:
Alee Rock
(Ecktuh Ecktuh)
Aiky
(ZwareJongenZ Records)
Hef
(Noah's Ark)
Terilekst (Terilekst.nl)

De avond zal worden gehost door MC RaRa.

Voor zowel de winnaar van de live beats als van de head-to-head race is er een prijs die beschikbaar wordt gesteld door Ableton live Proppellorhead. Wil jij kans maken op een plek in de head-to-head battle? Stuur dan vóór 17 januari je beats en gegevens op naar beats@beatmup.net.

Om je alvast een sfeerimpressie te geven hebben de mensen van Beat 'M Up een aantal filmpjes gemaakt:

Info:
Datum: 21 januari 2010
Locatie: Club Heidegger, Grote Kerkplein 70, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: €7,50 (geeft ook toegang tot Boom Boom Room v.a. 00.00 uur)


Reacties


Plaats hier jouw reactie...