SuperNova & Black.H - Vanouds EP

Aan het eind van het vorig jaar kwam er nog een EP uit. Deze 10 tracks tellende EP van rapper SuperNova (Gorgeous Minds Entertainment), met producties van Black.H, bevat verder nog bijdragen van o.a. Patreez (Escalatie Team), Rex-N-Undercover en Richco.

Wat eigenlijk meteen opvalt bij de eerste paar tracks zijn de refreintjes/hooks en de beats. De refreintjes zijn simpel, doeltreffend en dit zorgt er voor dat ze gemakkelijk kunnen worden meegerapt. In de eerste vier tracks van de tape (Move, Supa Swag, Verloren Zielen en Promo) komt dit al heel goed naar voren. De beats ondersteunen de refreintjes en dragen deze als het ware. Er is een overheersend duister geluid in de beats, maar de tracks lijken niet op elkaar. De gastbijdrages leveren goed werk af en houden de tape afwisselend. Er zijn op de tape echter ook nog wat kanttekeningen. Het refrein op Hoe ik het Doe is tenenkrommend en laat je het liefst alweer vrij snel doorskippen.

Wat na het overluisteren van de tape overblijft, is de gedachte dat je constant met je hoofd zit te knikken. Nu is het wachten op de mogelijkheid om deze mannen on stage te kunnen zien.

SuperNova & Black.H - Vanouds EP

Tracklist:
01. SuperNova & Black.H - Intro
02. SuperNova & Black.H - Move
03. SuperNova & Black.H - Supa Swag (ft. Rex)
04. SuperNova & Black.H - Verloren Zielen (ft. Rex)
05. SuperNova & Black.H - Promo (ft. Undercover & Patreez)
06. SuperNova & Black.H - Hoe Ik Het Doe
07. SuperNova & Black.H - Niet Voor De Money (ft. Patreez)
08. SuperNova & Black.H - Meerderheid (ft. Richco & Rex-N-Undercover)
09. SuperNova & Black.H - Keuzes
10. SuperNova & Black.H - Omgekeerde Wereld (ft. Lyco & DRT)


Reacties


Plaats hier jouw reactie...