Spacekees - Ren nu het nog kan

Het was een tijd stil, maar stil is er niet gezeten. Spacekees is terug met een 31 tracks tellende mixtape. Deze oude rot van wie je kan houden of haten dropt zijn ‘Ren nu het nog kan’ mixtape gratis online voor iedereen. In afwachting van ‘Meer Ruimte’, het officiële solodebuut van Pepe, kun je je vermaken met deze mixtape. Naast Spacekees schreeuwt Jiggy Djé de mixtape vol, mixt Frankie Boxcutta de tape aan elkaar en laten Turk, Hairo, Unorthadox, Heist Rockah, Wudstik en Jiggy Djé ook nog wat van zich horen. Beats zijn afkomstig van Spacekees, Syce1, DJ PCM, Terilekst, STW, Castro, Darin G, Crano, Phenom en Big2.

Een indrukwekkende lijst aan producers en mederappers op deze tape. Dan maar kijken hoe het klinkt. Spacekees, je houdt van hem, of je haat hem, er is geen middenweg. De hele tape loopt aan een stuk door en is lekker druk. Spacekees komt zoals verwacht, zoals alleen Spacekees kan komen. Sommigen noemen het onzinnig, anderen geniaal maar het is in ieder geval uniek. Zo af en toe is er geen touw aan vast te knopen, maar het merendeel van de tracks is zo kort dat het over is voor je het weet. Na afloop heb je het gevoel alsof je een achtbaan bent doorgegaan, met de ogen dicht, het was onnavolgbaar.

Wat vooraf te verwachten was is uitgekomen. Veel tracks, geen diepzinnige tracks maar, zoals de Vliegende Panters ooit zeiden, lekker rappen weet juh. De producties zijn allemaal van goede kwaliteit en op de raps is verder ook niet echt iets aan te merken. Een aantal bekende al dan niet gelekte tracks en een hele zooi nieuwe tracks. Gratis is niet slecht zegt men soms, en dit geldt ook voor deze mixtape. Dus Ren nu het nog kan en haal die tape binnen.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...