Kennis & D.S. presenteren: Wakker

Wakker is de tweede videoclip van de Script EP van Kennis & D.S.. De video is verzorgd door Wisse Stolk, een regisseur die normaal korte films maakt. Zijn interpretatie van het nummer heeft gezorgd voor een unieke video die de intensiteit van het nummer bijzonder versterkt . Wakker is nu hier te bekijken!


De Script EP van Kennis & D.S. (met o.a. Engel en Grijze Massa) kun je nog steeds downloaden. De eerdere videoclip van Laatste Mohikanen is hier nog te zien. Houd de website en @meerkennis in de gaten voor updates!

Script is het debuut van het Nijmeegse duo en bevat tien nummers. De EP bevat gastbijdrages van Engel, Raska, Dvonz, Just, Borriegineel en DJ Native. Script geeft de luisteraar een intelligente en persoonlijke kijk op hiphop, vergezeld door de geheel eigen sound van D.S..

Kennis & D.S. horen met trots bij het artiestencollectief De Massa. De Massa bestaat uit formules die garant staan voor clichédoorbrekende shows, nieuwe combinaties van stijlen en muziek met een boodschap. Voorbeelden daarvan zijn de hiphopcrew Grijze Massa en de energieke cross-over band Cocktailsessies.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...