Kamer van Cokehandel

Vrijdag 7 maart is het tijd voor Riss’ & Ad Rems’ release van hun gloednieuwe creatie: De Kamer Van Cokehandel EP. ‘De EP vondt zijn oorsprong feitelijk bij de gelijknamige track die vorig jaar uitkwam met Per.Verz & Ad Rem’ aldus Risskant. ‘Ad Rem en ik hebben toen besloten een EP tot stand te brengen waarbij wij gedurende de complete tracklist per nummer één of meerdere artiesten verwelkomen in onze Kamer Van Cokehandel. De collabo’s maken dus vanzelfsprekend deel uit van het concept en zijn geen nalatigheden betreffend de inbreng van mij en Ad Rem’

Bijdrages die je op het mini-album bestaande uit 10 tracks kan verwachten komen onder andere van: Escalatie Team, Per.Verz, KGV, Spinal (N7N), Fotosynthese, Skenkie, de Canadese MC Anonymouz en meer. De tracks die de EP niet gehaald hebben zullen te zijner tijd online te download verschijnen.

Walboomers zal hoogstwaarschijnlijk de distributie onder handen nemen, waardoor deze EP in beperkte oplage te koop zal zijn in de bekendere platenwinkels. Ook vind er vrijdag 7 maart een bescheiden release-party plaats bij het poppodium Bibelot te Dordrecht, gevolgd door een optreden van Delinquent Habits later op die avond.

Voorlopige Tourdata:
07-03-08 @ Bibelot, Dordrecht (Release-party Kamer Van Cokehandel EP)
19-04-08 @ Outflow, Oosterhout (Noord Brabant) met waarschijnlijk opposites

Voor de laatste info over tourdata zie: www.myspace.com/kamervancokehandel

Reacties


Plaats hier jouw reactie...