Kennis & D.S. presenteren de Script EP

Hiphop met een intelligente en persoonlijke draai: op maandag 18 oktober brengen Kennis & D.S. de Script EP uit. Het Nijmeegse duo werkt op hun debuut onder andere samen met Engel en Grijze Massa. Over twee weken verschijnt de eerste videoclip van het nummer Laatste Mohikanen. Om luisteraars warm te laten lopen presenteert Kennis nu vast de Hoorcolleges, drie nummers die je hier kan downloaden. Houd www.meerkennis.com en @meerkennis in de gaten voor updates!

Kennis & D.S. - Script EP front

Script bevat in totaal tien nummers, geproduceerd door D.S.. Kennis maakt samen met Raska en Dvonz deel uit van Grijze Massa, dat in 2008 hun debuut Dooutmaris uitbracht. Kennis & D.S. worden op Script bijgestaan door Engel, Raska, Dvonz, Just, Borriegineel en DJ Native. Van twee nummers op de EP (Laatste Mohikanen en Wakker) verschijnen in oktober en november videoclips. Kennis presenteert zich op Script als een verrassend directe en vaardige MC, vergezeld door de geheel eigen sound van D.S..

Ten slotte willen we dit toevoegen: op de eerste plaats zijn en blijven we hiphopfans. We maken muziek voor het luisterplezier van iedereen die dat ook is. We zouden het daarom ontzettend waarderen als jij helpt om onze muziek aan het publiek te presenteren waar we haar voor maken.

Kennis & D.S.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...