Veelplegers mixtape

Veelplegers leden Surya en Timmy V hebben een mixtape samengesteld die vanaf vandaag gratis te downloaden is via hun website. De tape bevat onder andere gastbijdrages van Robian en Regga.

Rapper Surya en beatmaker Timmy V delen hun 14 tracks tellend visitekaartje uit op www.veelplegers.com. Wie deze twee sloebers dikke bling en een dagelijkse hoeveelheid drugs toewenst kan de tape voor 9,95 ook als audio CD bestellen bij www.fonos.nl.

De twee Amsterdammers zijn inmiddels geen onbekenden meer in de scene. In 2007 wisten De Veelplegers (Dax, Surya & Timmy V) na een unaniem jurybesluit de hoofdprijs van talentenjacht Most Wanted in de wacht te slepen. Het jaar ervoor maakte Surya al naam als battle MC, zo bemachtigde hij onder andere de titels Amsterdams Freestyle kampioen 05 en 06 en Lord of the Mic 2006. Naast raps van Surya staan er ook gastbijdrages op van Robian, Patrice, Regga, Greg Kerkwerper en natuurlijk teamgenoot Dax. Dax doet bovendien dit jaar solo mee aan Most Wanted, en heeft de eerste voorronde gewonnen, dus kom allemaal supporten bij de finale in Melkweg op 4 april! De tracklist ziet er als volgt uit:
 1. Veelplegeresurrectie (met Dax)
 2. Vandaag
 3. Op dit rotsblok
 4. Buig voor het kwaad
 5. Frits van Dijk
 6. Gebroken Dromen (met Dax, Robian en Greg Kerkwerper)
 7. Vuistregel (met Klame Pro)
 8. Slaapkamer mc's (met Robian)
 9. Dit ben ik
 10. Genociekte (met Patrice)
 11. Achter de voordeur (met Regga)
 12. Splitsing
 13. Skit van Dijk
 14. Outro

Reacties


Plaats hier jouw reactie...