Macro update

Voor Macronizm is het jaar goed begonnen. De recensisten weten de cd te waarderen, VPRO’s 3Voor12 besloot Alternaief op de luisterpaal te zetten, in de Fret van Januari verscheen een interview met Macro en DJ Native, en 2 Alternaief tracks verschenen op Belgische verzamelalbums. Een andere track verscheen in de Hiphopinjesmoel Jaarmix van 2007, en Macro rapt een koepletje mee op de nieuwe EP van de Eindhovense band Emotional Elvis. En op de valreep van 2007 was Macronizm live op Radio2 te horen tijdens het Volgspot Kerstconcert met o.a. Daniel Lohues, Hind en Spinvis.

---3Voor12 Luisterpaal, Fret---

Op http://3voor12.vpro.nl/luisterpaal is Alternaief volledig te beluisteren. Je kan je waardering voor het album uitspreken door op het sterretje te klikken.
In de Januari-Editie van de Fret (uitgave van het Nationaal Popinstituut) vind je een interview met Macro en DJ Native. De Fret wordt verspreidt over popzalen en muziekzaken, en is dus overal wel te vinden.

---Verzamelaars---

De Belgische verzamelaar Flowzone is afgelopen week verschenen. Op deze cd staat Macronizm’s Gewone Jongens tussen een aantal goede Belgische en Nederlandse producties.
Taal der Natuur verscheen op de compilatie Green HiphopWorld.
Net als voorgaande jaren presenteert HiphopInJeSmoel aan het einde van het jaar de HIJS Jaarmix, die subjectief wordt samengesteld door de redactie van HIJS. De mix is aan elkaar geplakt door MistaSweet, en bevat 31 tracks, waaronder Macronizms Geveleugelde B-Boy. Download de mix gratis op http://www.injesmoel.com/articles/2604

---Emotional Elvis---

Emotional Elvis bracht op 1 Januari de Johnny Dusbaba EP uit. Deze Eindhovense muzikale omnivoren maken een mix van oa pop, rock, country, wave en hiphop.
De EP is gratis te downloaden op www.emotionalelvis.nl, onder het kopje muzic.
Op het nummer Centerfold Kisses rapt Macro een koepletje mee.

---Platform in PopEi---

Na een winterstop van drie maanden staat er op vrijdag 1 Februari weer een Platform hiphopavond op het programma in PopEi, Eindhoven. Vrijdag 1 februari bestormen Pluspunt, Ad Rem en Bendeleden het podium. De avond zal in het teken staan van de cd-presentatie van Pluspunt. De muzikale omlijsting komt voor rekening van DJ Native, en Che praat de boel aan elkaar. Voor meer informatie check je www.popei.nl

Reacties


Plaats hier jouw reactie...