Nova's Alliance lanceert LQ's 'Soulful Sparks'

AMSTERDAM - LQ doet het op zijn eigen manier. Waar het merendeel van de Nederlandse hiphop scene zich uitdrukt in het Nederlands, presenteert de Engelstalige artiest zich aan het publiek met zijn tape 'Soulful Sparks'.
 
Exact een week nadat de track "Room for Space" verscheen, komt LQ met zijn eerste solo wapenfeit. De EP 'Soulful Sparks' is op één bonustrack na geheel geproduceerd door de heren van Statik Music en bevat gastbijdragen van DJ Abstract, Proper MaJah, Sarah-Jane, Ash-Lee, Twixx en de poëet TCA.

De geboren Amsterdammer is al bezig vanaf 2008 met diverse projecten. Hevig geïnspireerd door artiesten als Phonté, Kenn Starr, Shad en Blu bleef hij op zoek naar zichzelf en zijn eigen sound. Tussentijds werd samen met Proper MaJah en stille vennoot Justice het platform Nova’s Alliance opgericht. Het solowerk van LQ wordt gepresenteerd als het eerste product vanuit dit collectief. Achter de schermen wordt hard gewerkt om in de toekomst muziekliefhebbers van meer te voorzien.

 LQ's 'Soulful Sparks' FrontLQ's 'Soulful Sparks' Back

LQ zegt zelf over 'Soulful Sparks': "Ik ben blij dat deze tape na lange tijd eindelijk gedropt wordt en ik hoop dat het in de smaak valt bij de hiphop liefhebbers. Ik ben klaar om verder te groeien..".
 
"Soulful Sparks" is te downloaden via www.novasalliance.com & www.qualitytimeonline.nl of via deze link.

Meer info:
www.NovasAlliance.com
www.myspace.com/LQualified
www.twitter.com/LQuali


Reacties


Plaats hier jouw reactie...