Rapubliek presenteert: Artikel 1 (De Basis Van De Grondwet)

Jarenlang is er gewerkt in de kelders van De Rapubliek om een dusdanig statement neer te zetten om De Rapubliek op de kaart te zetten. Nu is de tijd gekomen. De tape heeft lang genoeg in het vat gezeten en nu is het zo ver om deze negen tracks tellende tape te releasen. Met bijdrages van KGV & Risskant, Snome, TFC, Thomba Artz, Jos de Boss, Tamas, Original Atalaya, HarMoney Music en Rhino. Een aantal exclusieve tracks leggen de basis voor een aantal artikelen die De Grondwet van De Rapubliek zullen laten horen.

Het idee achter de verschillende artikelen is om jonge, hongerige artiesten in de kielzog van de bekendere garde te laten proeven aan de spotlight en om het publiek kennis te laten maken met deze namen. Voor volgende artikelen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe tracks, dus wil je op een volgend artikel, mail dan naar info@rapubliek.nl.

Rapubliek presenteert: Artikel 1 (De Basis van de Grondwet)

Download het eerste Artikel hier.

Tracklist:
01. Snome - Intro Artikel 1
02. TFC - Overbevolkt
03. Rhino - Zoals Het Kan
04. Jos de Boss - Rapubliek
05. Thomba Artz - Twentsche Renaissance
06. KGV & Risskant - Geef Het Op
07. Original Atalaya - Waarde
08. HarMoney Music - MorgenSter
09. Tamas - Batmanclown

Rapubliek presenteert: Artikel 1 (De Basis van de Grondwet)


Reacties


Yeah! Eindelijk online, download die tape!Yo toffe tape geworden, is die ook geperst?
Some komt beetje te lauw, TFC komt nice, Rhino komt echt hard,  Jos de Boss komt cool, KGV en Risskant komen goed op niveau, Original Atalaya zet em lekker neer, HarMoney Music kende ik nog niet maar het klinkt decent yo.

Moeilijk te zeggen welke ik de tofste vind, als ik moet kiezen dan gedeelde plek tussen Rhino en KGV Ft Risskant.Die beat van Tamas is natuurlijk ook fakking hard aan.... jammer dat er geen rapper op staat!Inderdaad iedereen kwam zeker op niveau, en ook ik vind Rhino en KGV&Risskant de 2 dopeste geproduceerd hebbben. Rhino's style digg ik zeker en de manier waarop er samengewerkt werd op de track van KGV&Risskant was zeker dope. Verder vond ik Thomba Artz ook dik komen (die beat ook trouwens) en die beat van Tamas was echt hard. Kortom, een zeker mooie mixtape en ik hoop dat de 2e nog doper wordt en snel uitkomt!Plaats hier jouw reactie...