Van NuClear Family naar Kern Koppen

Kern Koppen is de evolutie van zes jaar Nuclear Family en dekt precies dat geen wat er over is gebleven van Nuclear Family. Kern Koppen bestaat uit Ki, Ahab en Tommy 2 Times. Op 18 november zullen vijf nieuwe tracks verschijnen op de Terug Naar De Kern EP, het eerste wapenfeit van de Kern Koppen.

De nieuwe groepsnaam, Kern Koppen, is ontstaan tijdens het maken van de nieuwe cd. Het was eerst de bedoeling dat de heren hun nieuwe cd Kern Koppen zouden noemen, maar ze vonden de naam meer hebben en besloten zichzelf Kern Koppen te noemen. Kern Koppen wordt gelanceerd met de presentatie van de EP Terug Naar De Kern in Musicon. De EP is bedoelt om iedereen kennis te laten maken met de Kern Koppen en om wat meer bekendheid te krijgen voordat de heren een volledig nieuw album gaan uitbrengen.

Om alvast een voorproef te geven van de EP kan je de komende paar weken een paar filmpjes op de Kern Koppen hyve verwachten, met daarin live performances van nieuwe nummers. De EP zal gelimiteerd verkrijgbaar zijn samen met de live dvd die NuClear Family vorig jaar november opnam in het Paard van Troje. Op 18 november gaat ook de nieuwe site www.kernkoppen.com de lucht in.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...