Joe Kickass dropt debuut album: Mind Joe

...en toen was daar ineens Joe Kickass. Schijnbaar uit het niets bracht hij eerder dit jaar zijn “Let Me Introduce EP” uit bij het Duitse PROJECT: Mooncircle. Dat er achter de schermen lang gewerkt is aan de unieke sound en kwaliteit ontging ook onder andere 3voor12 niet.

De release kreeg ook buiten Nederland veel aandacht en leidde tot een Europese tour samen met oudgedienden John Robinson en Lewis Parker en optredens op de grootse Europese festivals Splash en Hiphop Kemp.

Joe Kickass - Mind Joe

Nu is er dan eindelijk het eerste full-length album van Joe Kickass getiteld “Mind Joe”. Het is een veelzijdige soul, jazz en oldskool hiphop beïnvloedende plaat met strakke en pientere vocalen en een opvallende hoes met illustraties van de hand van de rapper zelf. Naast Portformat, The Q4 en natuurlijk Killing Skills componeerde Joe het merendeel van de muziek wederom zelf waardoor hij zijn titel als hiphop's nieuwste multi talent meer dan verdiend.

Dit 17 nummers tellende album brengt het goede in hiphop weer tot leven met rauwe doch muzikale geluiden en een positieve boodschap.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...