Numaads brengt debuut EP Now uit

Deze lente brengt de nieuwe hiphop/soul groep Numaads de debuut EP Now uit, wereldwijd via het Duitse label PROJECT:Mooncircle/HHV.DE. Op 4 juni zal de plaat verschijnen op vinyl (12Inch) en digitaal (iTunes) en bestaat uit 4 originele tracks, waaronder de titel track Now, de B-side Thankful en een tweetal remixes, van gerenommeerde producers J Rawls en Robot Koch.

Robot Koch was zelfs dusdanig geïnspireerd door Numaads dat hij een tweede remix maakte voor zijn eigen album Listen to Them Fade, welke 7 Mei verschijnt op PROJECT:Mooncircle/HHV.DE.

Numaads - Now

Esperanzah (1985) is als een sirene die haar luisteraars tot zich roept, al drijvende op de geluidsgolven van haar oude vriend en muzikale partner SENSE (van TheQ4 en SHAHMEN). Haar donkere, aardse rapstem en engelachtige zang worden prachtig ondersteund door de atmosferische composities en krachtige drums en spreekt tot ons over eenheid binnen onszelf, de natuur en ons verleden.

SENSE (1985) combineert op artistieke wijze het gebruik van samples met organische instrumentatie om daarmee een bijna mystiek voelend geluid te vormen. Hij is een ambachtsman die vele jaren wijdde aan het perfectioneren van zijn geluid en techniek.

Download hier de snippets van de EP.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...