Macronzim presenteert: Alterna´ef

Eindelijk is het zover. Vanaf 26 oktober ligt het langverwachte debuutalbum van de Eindhovense rapgroep Macronizm in de winkel. De cd Alterna´ef bevat zeventien tracks en tal van featurings van onder andere Def P, Marco Roelofs (Heideroosjes) en Are MC. Alterna´ef wordt uitgebracht op Platform Muziek, de distributie wordt verzorgd door Walboomers Music.á

Rond de millenniumwisseling klom rapper Macro voor het eerst het podium op en sindsdien speelde hij honderden liveshows door heel Nederland en Vlaanderen, de laatste jaren bijgestaan door Che en DJ Native. Tegenwoordig opereert Macro ook live onder de naam Macronizm, ondersteund door Native, backup-rapper Fuji en zo mogelijk een complete live-band. De nummers van de cd krijgen hierdoor live nog een extra dimensie mee.

Aangezien bij een release een feestje hoort, zal Alterna´ef uitvoerig gepresenteerd worden aan het publiek. Op vrijdag 26 oktober zal in cafÚ Altstad in Eindhoven het dak eraf gaan met shows van crossoverband Liftid en natuurlijk Macronizm zelf. Vanaf half negen is het feest, dus zorg dat je er bent. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de entree is namelijk gratis.

(Alterna´ef zal vanaf eind oktober voor 14 euro te krijgen zijn bij platenzaken en voor een tientje via www.macronzim.nl en op Macronizm shows.)

Reacties


Plaats hier jouw reactie...