SHAHMEN brengt debuut Enter the Circle uit

Amsterdam, 6 mei 2010 - SHAHMEN klinkt zoals hiphop hoort te klinken in het jaar 2010. De SHAHMEN sound is een dans tussen momenten van harmonische extase en donkere transwekkende beats. Op www.ProjectMooncircle.com wordt het debuut Enter the Circle gratis aangeboden als 320kb MP3 download. Het volledige album zal in September verschijnen op zowel vinyl en cd alsmede digitaal via iTunes.

Stel je SENSE (van The Q4) voor als een mystieke, muzikalere student van Muggs en RZA die het geheim leerde dat voor zijn leraren verborgen bleef. In voortzetting van die bloedlijn, raakt hij nieuwe hoogtes in de dimensionaliteit van samplecompositie die de luisteraar in een transachtige staat brengen terwijl B L S’ zijn donderende stem spreekt.

Een stem die zonder twijfel als meest onvervalste rapstem sinds lange tijd kan worden gezien, variërend van een donkerbruine tenorstem, die de meeste rappers alleen kunnen repliceren door middel van een effect, tot een hese fluister stem die doet denken aan een cowboy uit een oude western. B L S blijkt uniek in de verhaallijnen die hij verweeft en waarbij hij overmatig gebruikte clichés en archetypes uit de pop – en straatcultuur achter zich weet te laten.

SHAHMEN, het volgende hoofdstuk, is hier”.

“Been around the world, already touched six continents, the same pair of Vans slip-ons walked all of ‘em, I found Sense floating on a boat in holla land, and ever since then we been building and acknowledging… The world is truly strange, and it only gets stranger, The scenery is beautiful but I also sense danger” -The Stranger, SHAHMEN.

Composed by SENSE, Vocals by B L S & Unorthadox.
Mixed by SENSE, Mastered by Arts the Beatdoctor, artwork by Bioniq and The Binh.

DOWNLOAD SHAHMEN – ENTER THE CIRCLE EP


Meer info: www.Shahmen.com & www.ProjectMooncircle.com

Reacties


Plaats hier jouw reactie...