'Hefvermogen' in de winkels

'Hefvermogen' in de winkels
De heruitgave van ‘Hefvermogen’ is hier! In de winkels, de webshop van www.noahark.nu en op iTunes is het debuutalbum van Hef te verkrijgen. Op de heruitgave staan 3 nieuwe tracks: 'Gone' met Major en twee door FS Green geproduceerde tracks, ’Get It In’ met Önder en ’Hefvermogen’. Op Nu.nl staat een recensie van de nieuwe versie van ‘Hefvermogen en is hier te lezen.

Met de heruitgave is ook een nieuwe videoclip verschenen voor het nummer ‘Overal’. Opslaan Als heeft de videoclip geproduceerd en is hier te zien. Bij de videoshoot was Statemagazine aanwezig voor een fotoreportage.

Naast de fotoreportage was Hef ook het coverartikel op State. In het interview vertelt hij over zijn keuze voor Noah’s Ark en hoe hij zijn en de Ark’s toekomst tegemoet ziet. Lees het interview hier. Ook 3VOOR12 had een aantal vragen voor Hef over zijn album en zijn prille faam. Dat artikel is hier te vinden.

Bij Lijn5 Wat Anders was Hef te gast voor de 5 Lijns, interview en een live-sessie. Beluister de show hier. Na 8 weken op de 1e plek te hebben gestaan van de Lijn5Tien charts met het nummer ‘Gone’ is Hef nu van de troon gestoten door Önder met zijn single ‘Ik Ken Hem’.

Önder in de media
Önder was te gast bij het TMF programma ‘Kijk Dit Nou’. Na de show werden Önder en SpaceKees nog even gefilmd door host Veronica en dat filmpje is hier te zien.

Önder was nog meer op tv te zien. Voor het programma BRUJA! & Co van regionaal televisieproducent MTNL werd Önder geïnterviewd op de Noah’s Ark Headquarters. De uitzending staat hier.

Ook Nu.nl interviewde Önder over ‘de Kassier: een Monnie Album’. In het interview spreekt Önder over zijn album, zijn turbulente jeugd en zijn band met Noah’s Ark. Naast dat ‘de Kassier’ in de winkels ligt, is het debuutalbum van Önder nu ook in iTunes verkrijgbaar.

Bang Bros uitgelicht bij FunX
De Bang Bros zijn nu officieel On Tour! Na de uitverkochte zaal in Nijmegen besloot Jiggens om bij elke show aanwezig te zijn als deze de avond ervoor uitverkocht raakt. Statemagazine was bij het uitverkochte concert in Heerlen en schreef er een recensie over. Op de agenda van www.noahark.nu staan alle komende shows van Hef, Önder, FS Green en Kleine Viezerik.

In de week van 3 tot en met 9 mei staat bij FunX hiphop centraal. In deze HipHop week zijn de Bang Bros Hef en Önder het gezicht van de zender en zullen ze breed uitgelicht worden. Voordat de HipHop week begint heeft FunX de heren eerst zelf enkele vragen over hiphop gesteld. Daarnaast maakt FS Green een exclusieve mix voor FunX die zondag 9 mei op de radio te horen is. Bekijk het videointerview hier.

TMF Awards
De TMF Awards komen er weer aan en de kijker bepaalt welke artiesten genomineerd worden. Önder en Jiggens staan op de lijst maar er is ook de mogelijkheid om zelf een artiest toe te voegen die er nog niet bij staat. SpaceKees, Kraantje Pappie en Hef maken dus ook nog kans. Hier kan je stemmen en op 17 mei worden de nominaties bekend gemaakt.

Kraantje Pappie in videoclip van Priester
Kraantje Pappie is te zien in de nieuwe videoclip ‘Dit is Wie Ik Ben’ van rapper/voetballer Priester. Naast Kraantje staan ook Nino en Singa op de track en is afkomstig van Priester zijn ‘Baas Boven Baas EP’. Bekijk de videoclip hier.

Jiggy op Extravaganza Mixtape
Jiggens is te horen op de laatste editie van de Top Notch Extravaganza Mixtape serie. In dit vijfde deel rapt Jiggens met het nummer ‘Hallo’ over de beat van Fresku zijn single ‘Kutkop’. De Top Notch Extravanganza Vol. 5 Mixtape is gemixed door DJ Jane Doe en is hier te downloaden.

'Hefvermogen' merch
Naast het album van Hef zijn er natuurlijk ook ‘Hefvermogen’ shirts verkrijgbaar. Een bestelling met ‘Hefvermogen’ én een shirt staat gelijk aan 2,50 euro korting. Altijd goed! Haal ze op de webshop van www.noahark.nu.

Kribbuh Shit met the Opposites en Önder
De Kribbuh Shit avonden staan garant voor goede shows en aanstaande zaterdag gaat het weer helemaal los in poppodium De Kelder. In deze ‘Twan, Succes & Money’ editie staan Willem en Twan van the Opposites en Önder op het podium in Amersfoort. Met Jiggy en SpaceKees als hosts belooft het weer een memorabele avond te worden. Kaartjes zijn hier te bestellen en voor meer info kan je hier terecht.

JEEE!

Reacties


Plaats hier jouw reactie...