Hef - Hefvermogen

Hij is eindelijk verkrijgbaar: 'Hefvermogen'! Op deze nieuwe versie staan naast de hit 'Gone' ook twee nieuwe door FS Green geproduceerde tracks: 'Get It In' en 'Hefvermogen' met Önder. Nadat Brian Elstak eerder het artwork van de internetversie vormgaf, heeft hij ook het artwork voor de nieuwe 'Hefvermogen' ontworpen. Ook de bijbehorende shirts komen van de hand van Brian Elstak. Aanstaande vrijdag ligt ‘Hefvermogen’ overal in de winkels (Free Recordshop, Media Markt, van Leest etc.) maar je kan nu al het album en shirt bestellen via de shop op www.noahsark.nu!

Gisteren was Hef te gast bij radioshow Lijn5 - Wat Anders waar de nieuwe track ‘Get It In’ werd geprimeurd. Verder vertelde Hef over het succes van ‘Gone’, shoppen voor zijn moeder en het belang van slippers. Tijdens de live sessie aan het eind van de show spitte Hef ook nog een nieuwe verse. Ook bij het Radio 538 programma Juize FM was Hef te gast voor een interview en deed hij live de track ‘Get It In’ met Önder.

Niet alleen de nieuwe track 'Get It In' is nu online te horen maar ook het nummer 'Hefvermogen'. Check de track exclusief op 22tracks.

Ook in de bladen en kranten is Hef aanwezig. In de NRC Next van vandaag staat een uitgebreid interview met 'de vieste'. In de Revu is ‘Hefvermogen’ het album van de week met 4 van de 5 sterren.

Daarnaast is er een videoclip geschoten van de track ‘Overal’. De video is geproduceerd door de mannen van Opslaan Als. De videoclip is hier te zien.

Check Statemagazine voor een fotoreportage van de videoshoot.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...