Superjam met DJ DNS, Mr. Nathan, Skiggy Rapz & Diggy Dex

Met de woorden: 'We brengen het terug, die lekkere funk shit!' nemen zwaargewichten Diggy Dex, Skiggy Rapz, DJ DNS & Mr. Nathan je mee naar de party feel van de jaren '70. SuperJam is een explosieve live DJ / drummer show aangevuld met funky raps en gesneden scratches op een eigentijdse, funky hiphop manier. Macascene schiet de promo!Voor wie er interesse heeft in het nieuwe fonky concept van de mannen zijn ze binnenkort al te checken:

30 april: Keioranje SUPERJAM ft Diggy Dex, Skiggy Rapz, DJ DNS & Mr. Nathan @ 18septemberplein Eindhoven

8 mei: Sneakerz MUZIK @ Panama Amsterdam. Kleine Zaal: Shit is Bangin' & SUPERJAM showcase (DNS vs. Mr. Nathan)

6 juni: Intentsfestival @ Oisterwijk. SUPERJAM ft Diggy Dex, Skiggy Rapz, DNS & Mr. Nathan


DJ DNS is een van de beste draaitafelaars die Nederland rijk is, met zijn ruime ervaring en ongekende DJ skills weet deze voormalige scratch kampioen, funky party rocker en mixtape specialist (o.a Superjam-mixtape) als geen ander hoe je een goede set moet bouwen.

Zet daarnaast de getalenteerde funky drummer Mr. Nathan neer en ervaar zelf hoe hij deze mixsets energiek versterkt door er dikke live drums aan toe te voegen. Probeer dan voor te stellen hoe het zal klinken als je daar twee van Nederlands beste MC's (en tevens ook de grootste entertainers van het moment) aan toevoegt.

Skiggy Rapz is Rapper / Producer en won in 2003 de Grote Prijs van Nederland. Deze Engelstalige rapper bracht in 2004 zijn debuut album 'Boat Drinks' in eigen beheer op de markt. Samen met Master Surreal richtte hij het groepsproject Keynote Speakerz op waarmee hij een full lengt album mee uitbracht. In 2009 bracht hij zijn solo EP 'Bang to the Boogie'uit, waarvan tracks zijn gebruikt voor de Amerikaanse MTV Show 'Taking the Stage' en is hij een graag geziene gast bij 3Fm.

Diggy Dex heeft na zijn D.A.C tijd twee solo albums op zijn naam staan, 'Verhalen vanuit de Sofa' en 'Mayonaise voor de Ziel'. Deze solo albums werden zeer goed ontvangen binnen de hiphopscene maar ook ver daar buiten. In de zomer van 2009 scoorde hij een top 10 hit in zowel België als in Nederland met het nummer 'Slaap Lekker (Fantastig Toch)', een samenwerking met de Vlaamse Eva de Roovere. Begin 2010 komt Diggy Dex' tweede officiële single uit genaamd 'Vandaag' en treedt hij ook veelvuldig op met zijn live band 'De Dopeste Familie'.

Samen staan deze heren garant voor een spectaculaire live show die op elke locatie of venue kan worden ingepast. Nummers als 'Slaap Lekker (Fantastig Toch)', 'Ideale Schoonzoon' & '1,2,3,4' passeren de revue, samen met tracks van Skiggy Rapz zoals 'Bang to the Boogie', 'Headphones On' en 'Sure Shot'. Een ander spectaculair hoogtepunt van 'SuperJam' is een DJ vs. Drummer battle aangevuld met funky, dansbare (party)tracks, strakke cuts, onnavolgbare scratches en live drums.

'Four heroes together in one smash explosive show!'

Camera: Giologisch
Regie: NOMAR FATS
Edit: Jeffafaa

Meer info:
www.diggydex.nl
www.skiggy.com
www.dj-dns.net

Boekingen & info: www.representagency.nl
Promo door: www.macascene.nl
Logo ontwerp: www.degraafcreativity.nl

Reacties


Plaats hier jouw reactie...