Engel - Op Karakter EP

13 maart komt dichterbij dus is Engel druk bezig met de Op Karakter EP. De EP bevat 9 nieuwe tracks die je vanaf 13 maart gratis kunt downloaden via www.statemagazine.nl.
O.a. Per.verz, Kern Koppen, Just, IJs (IJsman), DJ DNS en DJ Native hebben hun bijdrage geleverd voor dit project. De beats komen van de hand van Dopaganda, Daniel, STW, Bushmeister J, Barry Studebaker en Benzie.

De eerste track staat nu online en is hier te checken! (via de link kun je hem ook downloaden!)

http://www.zshare.net/audio/73439738fb41d526/

EP Release party
Bij een nieuwe EP hoort natuurlijk een release party dus zaterdag 13 maart is er feest in 't Kroegie te Hoorn. Optredens van Engel (ft. Just en Dj Native), Dubbel B, Grijze Massa, Eight & Ace en DJ DNS (Battle met drummer Mr. Nathan en DJ set!)

Entree is maar 5 euro en aangezien 't Kroegie niet heel groot is is het verstandig om nu je ticket te halen @ 't Kroegie of sneakerzaak Solafida (veemarkt 36). Ook is het mogelijk om via Engel je tickets te regelen.

Op Karakter t-shirts!
De nieuwe t-shirts zijn in nu in kleine oplage verkrijgbaar bij Solafida. Ook via Engel kan je t-shirts bestellen. De shirts kosten 12,50 (15 incl. verzendkosten) en zijn verkrijgbaar in de volgende maten: S, M, L, XL, XXL.

Engel - Op Karakter shirts

Reacties


Plaats hier jouw reactie...