Ill Society vol. 1 - Unity

Een initiatief van de Amerikaanse MC Presto om opkomende artiesten te steunen is uitgelopen tot de Ill Society movement.
 
MC Presto, die deel uitmaakt van rapgroep en indy label 'Prhymal Rage' uit Virginia, besloot om iets te doen aan de overheersing van de major artiesten in de scene en zo onstond zijn idee voor de Ill Society.

De Ill Society movement bestaat uit opkomende maar ook gevestigde 'underground' artiesten die een voet tussen de deur proberen te krijgen in de grote boze scene, ondersteund door artiesten die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend. In de eerste van een serie mixtapes zijn o.a. Wale, Young Chris, Big Pooh (Little Brother) en Sha Stimuli een paar namen die van zich laten horen. Het bijzondere van deze tape is dat het ook een Nederlands tintje bevat met een prominente bijdrage van de Nederlandse producer Nox, waaronder een exclusief vrijgegeven track met Gumshoe (The Proov) van het langverwachte concept album 'the porn files'. En een eerder uitgebrachte remix van de Keynote Speakerz.

Ill Society vol. 1 - Unity
 
Ill Society Vol.1 - Unity is in de VS onlangs als promotionele hardcopy verschenen, maar wordt hier in Nederland exclusief ter download aangeboden door Statemagazine !
 
Verwacht in de nabije toekomst meer materiaal van Ill Society, met bijdrages van o.a. C Rayz Walz, DZK en Living Legends !

Reacties


Plaats hier jouw reactie...