Diggy Dex op zoek naar 'lokale' Eva

In het kader van promotie van de in Januari te verschijnen nieuwe single ‘Vandaag’ en het in medio 2010 geplande nieuwe album tourt Diggy Dex in de maanden Januari en Februari langs diverse podia in Nederland. Tijdens de clubtour zal Diggy Dex worden bijgestaan door een 5 koppige liveband. Zijn ‘eigen’ Eva de Roovere zal echter ontbreken. Om deze leegte aan zijn zijde op te vullen is Diggy Dex nu op zoek naar een ‘lokale Eva’! Per stad / regio van de clubtour kunnen lokale zangeressen zich door middel van een autitie op Youtube aanmelden om samen met Diggy Dex op het podium het nummer ‘Slaap Lekker (Fantastig toch)’ ten gehore te brengen.

Hoe vindt Diggy zijn Eva?
Per stad / regio van de clubtour kan er maar slechts één Eva worden gekozen. Zangeressen die het aandurven om op het podium naast Diggy Dex het door Eva de Roovere gezongen refrein te zingen kunnen hiervoor auditie doen door het aanleveren van hun eigen versie in de vorm van een Youtube-clip. Mail je youtube-clip naar diggydexzoekteva@gmail.com ovv ‘Diggy zoekt lokale Eva’ met je naam, adres, leeftijd en telefonnummer.

Diggy Dex zal vervolgens al zijn Eva’s in spe bekijken en zo een keuze maken voor zijn nieuwe ‘liefde’. Voorwaarde voor deelname is dat de lokale zangeres al wel over enige zangervaring beschikt en afkomstig is uit de stad / regio van de clubtour. De auditieronde start op vrijdag 25 december 2009 en eindigt op zondag 10 januari 2010. Alle aanmeldingen zijn te bekijken via www.youtube.com/representagency.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...