Havenflows vanaf 5 December verkrijgbaar

Dat Rotterdam in 2009 Europese Jongeren Hoofdstad is wist je waarschijnlijk wel. Er zijn reeds vele activiteiten geweest, en er zullen nog vele volgen. Een daarvan is een verzamelalbum waarop Rotterdams hiphop talent zich kan tonen aan de buitenwereld: Havenflows!

Vanaf zaterdag 5 december ligt Havenflows, met daarop achttien nummers van nieuw talent uit Rotterdam, op diverse plekken in de stad. Je kan dan je eigen gratis exemplaar ophalen bij de winkels van Gorilli en Oqium of het Hiphophuis. Wie erop te horen zijn? 1 Duidig, BATS&HAMMERS, Bujumouse, De Dichter, Dion Mase, Dosprod, Dubbele W, Eddo & Rits, G-Boah, Il Duce, Kruimeldieve & Seas, Kulinair, Midwest Piarten, NoizBoiz, Progressive Intelligence, RMB, Silex & D Boy en Zegevier & Moorderman & Riske de Rat.

In Rotterdam zijn veel mensen bezig met muziek en om dit te ondersteunen is er besloten om een verzamelabum te maken met deze nieuwe generatie van muzikanten. Zo kunnen zij zichzelf tonen aan de buitenwereld en de status van Rotterdam als hiphopstad nogmaals onderstrepen. Hiermee trachten we de eigen Rotterdamse muziek scene te bevorderen en de muzikanten ook te stimuleren om bezig te zijn met muziek. Dit is uiteindelijk Havenflows geworden.

Dit is een initiatief van Hiphopnet.nl, Gorilli Concept Store, Oqium, HipHopHuis en Venour, in samenwerking met YourWorld.
Reacties


Plaats hier jouw reactie...