Award voor Brainpower

Brainpower kan weer een plekje vrijmaken op zijn schoorsteenmantel. De rapper ontvangt aanstaande zaterdag de Multi Platinum Combined Sales Award bij de première van zijn theatertournee in de Goudse Schouwburg. Brainpower zal deze award uit handen van de Nederlandse top-componist Tjeerd Oosterhuis ontvangen.

Brainpower krijgt het edelmetaal voor de verkoop van meer dan tweehonderdduizend albums, singles en dvd's. De 33-jarige rapper heeft de award voor een groot gedeelte te danken aan zijn nummer 1-hit 'Dansplaat'. De single vloog in 2002 maar liefst veertigduizend keer over de toonbank.

Maandag 19 oktober verschijnt het Greatest Hits Album 'Mijn Manier' (2CD+DVD) van Brainpower. Hierop staan alle hits, de on-hits en een DVD met alle clips en heel veel extra materiaal. Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van Brainpower bevat het dubbele schijfje al zijn singles van het afgelopen decennium. De nieuwe videoclip van de nieuwste single 'Mijn Manier' is na 2 weken al meer dan 100.000 keer op het internet bekeken.

Brainpower is met zijn gelijknamige theatertour 'Mijn Manier' nog tot eind december door het hele land te zien. Klik op de lees verder link voor de volledige speellijst.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...