Releaseparty Atmosphereremixes

Slayer, The Ramones, Michael Jackson: het repertoire van briljante artiesten wordt regelmatig nagespeeld. Zo ook dat van Atmosphere, de eigenwijze hiphopact uit Minneapolis. Want hoewel minder bekend dan bovenstaande namen kent Atmosphere veel uiterst fanatieke volgelingen.

Een aantal fanatici brengt op geheel eigen wijze een ode aan de vorm van hun muzikale helden, in de vorm van een coveralbum. Atmospheremixes – Sad Clown Bad Dutch bevat zeventien bewerkingen van Atmospheresongs. Onder anderen Def P, Macronizm en De Bokkenrijders vertaalden hun favoriete tracks, naar eigen interpretatie. Dit tribute-album is vanaf 26 oktober a.s. gratis te downloaden op statemagazine.nl.

De officiële releaseparty vindt op 23 Oktober plaats in Dynamo, Eindhoven. Naast een eenmalige liveshow van het Atmospheremixes-gezelschap zijn er optredens van Def P, Macronizm, Che, De Bokkenrijders en Justus. De entree bedraagt € 6,50, en de eerste 25 bezoekers ontvangen gratis een tastbaar exemplaar van Atmospheremixes – Sad Clown Bad Dutch. Meer info op myspace.com.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...