De oneMen oneMic HipHop Tour

De organisatie oneMen heeft het onderdeel Donate Your Talent. In dit kader kan men talent doneren om zo oneMen te steunen. Complex heeft het project oneMic opgezet. Dit is een package aan artiesten en activiteiten die touren om zo geld en bekendheid voor oneMen te genereren. Onder het label hiphop start begin mei de eerste tour. Met klinkende namen als Tim (VSOP) en Nuclear Family en comedienne Soundos als host maakt oneMic een goede start.

Op 17 mei zal de kick off plaatsvinden in Hotel Arena te Amsterdam om te eindigen met een afsluiter tijdens de Uitmarkt in de Melkweg op 24 augustus. De oneMic-show zal buiten de optredens ook filmpjes en aanvullende informatie betreffende oneMen brengen. Ook zal de zaal of het terrein in oneMen-stijl worden aangekleed en is er altijd een stand waar men donateur kan worden.

oneMic is het eerste DOY initiatief met net als oneMen (Daphne Bunskoek) een ambassadeursschap. Wudstik en Jiggy Djé (D.A.C.) zullen op hun eigenwijze wijze hun bijdrage leveren als drager van dit initiatief.

De hiphoptour van oneMic heeft buiten eigen ambassadeurs ook een eigen touranthem, geproduceerd door Darin G (en mede mogelijk gemaakt door Earforce) en customized sneakers. De touranthem zal binnenkort online en via diverse radiostations te horen zijn en een clip wordt geschoten. De sneakers, verzorgd door LijfStijl worden in de stijl van oneMic hiphop vormgegeven om te worden geveild voor het goede doel. Het eerste paar gaat tijdens de kick off onder de hamer.


Tourdata:
17-05-07: Hotel Arena, Amsterdam (met Wudstik en Jiggy Djé en special guest)
25-05-07: Nieuwe Nor, Heerlen (met Wudstik)
26-05-07: Bibelot, Dordrecht
14-06-07: Ocean Diva, Amsterdam (met Wudstik en Jiggy Djé)
22-06-07: Totum, Almere (met Jiggy Djé)
24-08-07: Melkweg, Amsterdam (met Wudstik)

Reacties


Plaats hier jouw reactie...