Tweede single aankomend album Diggy Dex

Rapper en producer Diggy Dex is druk bezig met het afronden van zijn vierde aankomende album ‘Do It Yourself’, welke later dit jaar zal verschijnen. Na de eerste gelijknamige single van het album is hier ‘Vannacht Nog’. Eigen productie, eigen lyrics. Do It Yourself dus.

Diggy Dex, bij het grote publiek vooral bekend van zijn hit Slaap lekker (Fantastig Toch) met Eva de Roovere, is druk bezig de laatste hand te leggen aan zijn nieuwe album Do It Yourself. Na drie goed ontvangen soloplaten, talloze optredens door Nederland en Belgie komt Diggy Dex aankomend jaar met zijn vierde solo-album. Hij neemt hierbij alle producties voor eigen rekening en brengt deze uit onder zijn eigen label.

De titel van het album laat zich makkelijk verklaren: ‘Ik ben al lange tijd bezig met muziek en heb in verschillende vormen platen uitgebracht: ‘Door zelf langs de winkels te gaan tot en met het uitbrengen via labels en licentiedeals’. Nu ben ik op het punt aangekomen dat ik het gevoel heb dat ik het op de juiste manier zelf kan doen en zal het album worden uitgebracht onder mijn eigen label We Want More Music. ‘Ik heb altijd al veel zelf gedaan en hou dingen het liefst in eigen hand. Niemand kan met zoveel zorg en toewijding iets doen zoals dat jezelf kan.’

De videoclip van single 'Vannacht Nog' is nu hier te bekijken. Koop de single via iTunes of beluister 'm hier gratis. Het album Do It Yourself zal in later in 2013 in de winkels liggen.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...