Roberto Tan - Zet Aan

In het persbericht welke wij op 12 april dropten (link), gaven we al aandacht aan deze EP, maar we willen jullie natuurlijk meegeven in hoeverre deze tape het luisteren waard is. Op deze 5 tracks tellende EP wordt Roberto Tan bijgestaan door Kraantje Pappie en zijn de beats geproduceerd door Vynil Frontiers en Enky.

Kraantje Pappie heeft de deur voor Groningen wagenwijd opengezet en Roberto Tan maakt hier dankbaar gebruik van. De beats ondersteunen de raps van Roberto Tan heel goed. Waren eerdere nummers die via videoclips werden uitgebracht over het algemeen wat liever, deze EP moet je aanzetten op een hoog volume om hem lekker door te laten knallen. Tijdens de Semi Bekend Tour stond Roberto Tan in het voorprogramma en met deze EP laat hij zien dat hij zijn mannetje staat.

Vijf tracks is eigenlijk te kort om een volledig beeld van Roberto Tan te krijgen. Echter, maakt hij met deze EP iedereen wel nieuwsgierig naar meer. Het is afwachten op een volledig album, maar tot die tijd zetten wij Zet Aan nog maar een keer aan.

Tracklist:
1. De Week
2. Zet Aan
3. Bestemming Obekend
4. Hoofdklasse ft. Kraantje Pappie
5. Soms


Reacties


Plaats hier jouw reactie...