Sjaak's StrijderSysteem EP nu online als download en stream

BAARN - "Een strijder? Iedereen is een strijder. Als je opstaat om 7 uur 's ochtends, je gaat douchen en vervolgens naar het werk, dan ben je voor mij een strijder. De conducteur strijdt, en ik ook, ik strijd voor muziek. Ik heb veel van mijn jeugd verwerkt in de plaat, van Hasselhoff en Jean-Claude van Damme tot He-Man." zo vertelt Sjaak aan 3voor12, kort nadat hij is verkozen tot een van de 12 acts die dit jaar uitgelicht wordt door de VPRO in de 12van3voor12.

Sjaak is druk bezig met het afronden van zijn debuutalbum, maar eerst maakt de Amsterdammer ruimte voor de EP. De StrijderSysteem EP geeft een goede impressie van waar de rapper Sjaak voor staat: humor, feestjes, brag 'n boast en door het leven gaan als een echte strijder. Ook zijn helden worden niet gepasseerd op de EP. De twee singles gaan niet geheel toevallig over twee machomannen: (David) Hasselhoff en Jean-Claude van Damme.

Vrienden van Sjaak hebben met veel liefde bijgedragen aan de korte maar krachtige EP. Zo zijn op de zes tracks Reverse, Sef, Dennis Brugman, HydroBoyz en Wantigga te horen als bijdragende artiesten. Ook de producties zijn niet mis: SABeats, Reverse, Wantigga, Dennis Brugman & Appie zijn verantwoordelijk voor de muzikale composities.

De EP is sinds 18 januari te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify.

Tracklist 'StrijderSysteem EP'
1.    Sjaak ft. Hydroboyz - Jean-Claude van Damme (prod. by SABEATS)
2.    Sjaak ft. Sef - Schnapps (prod. by SABEATS)
3.    Sjaak - Je Vader Op Een Citta Zonder Zadel (prod. by Appie)
4.    Sjaak - Smack It Up (prod. by SABEATS)
5.    Bonus track: Sjaak ft. Reverse - Kom En Doe Het Voor Me (prod. by Reverse)
6.    Bonus track: Sjaak ft. Dennis Brugman & Wantigga - Hasselhoff (prod. by Dennis Brugman & Wantigga)


Reacties


Plaats hier jouw reactie...