Canadese rapper Maloney brengt mixtape uit

De talentvolle Maloney uit Canada presenteert: 'Jackin For Beats,The Mixtape'. De mixtape is een verzameling van tracks, de meeste in de loop van de afgelopen 2 jaar opgenomen, over instrumentals van andere. O.A. op beats van: The Pharcyde, Kendrick Lamar,  A Tribe Called Quest, 2 Pac, Montell Jordan, J Dilla, Eric B & Rakim, Mac Miller plus TONS more. Maloney heeft deze mixtape opgenomen terwijl hij aan zijn: 'Thank you, come again album' in 2011 en zijn 'Came And Gone' album in 2012 werkte en langzaam nam deze mixtape vorm.

De feats komen o.a. van de hand van: Oaceys (1/2 of the Menace Lupis with Maloney), Lipinski  (mede IACOM lid van Maloney), Innesence, Richie Dolo, Scot Free (King Of The Dot battle rapper) en Frank Douglas. Het is zijn tweede, full length mixtape.

Download de mixtape gratis en bekijk de videoclip hieronder:

De talentvolle rapper en producer Maloney is lid van het Canadese label IACOM en is momenteel druk aan het werk aan zijn nieuwe album. Op dat album zullen ook een aantal beats verschijnen van de Nederlandse producer Chamon. Maloney heeft al samengewerkt met rappers als Kid Vishis en Spesh K. De feats met deze mc's zullen ook op het album verschijnen. Er is nog geen release datum bekend.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...