Wanted 2013 zoekt hiphoptalent

Tape-acts, hiphopbands en hiphopmuzikanten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de hiphopcompetitie Wanted. GRAP organiseert de competitie om aanstormende hiphopacts de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie.

Met ingang van deze editie voert GRAP een aantal veranderingen door. Zo mogen hiphopacts van buiten Amsterdam zich inschrijven, is de inschrijving uitgebreid voor hiphopbands en -muzikanten en zit er in het prijzenpakket ook een clipshoot. Verder worden de deelnemers begeleid door coaches Gaétan van de Sande (Kleine Viezerik, ZwareJongenZ), Angelo Bromet (W.O.T.S.) en Steijn Koeijvoets (Dope D.O.D.).

Er worden meerdere workshops voor de finalisten georganiseerd. Acts kunnen zich tot vrijdag 1 februari 2013 voor Wanted inschrijven via het online inschrijfformulier. Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar één van de drie talentshows in februari en maart op verschillende podia in Amsterdam.

Van iedere talentshow gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige plekken in de finale worden ingevuld door vier wildcards, toegekend door de jury. De finale, Most Wanted - The Final Showcase, is op vrijdag 5 april in de Melkweg (Oude Zaal). Wanted wordt gehost door Kimo en DJ Clean Cut.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...