Risskant wint de GPZH in de categorie Urban

Donderdag 12 april stond WaterFront in het teken van hiphop. De finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland in de categorie Urban liet zien dat er veel talent rondloopt in de provincie.

Zes finalisten streden om het prijzenpakket waarmee ze o.a. een videoclip van D.A.V. Hulshoff kunnen winnen, een webwinkel van MOvE, optredens op bijvoorbeeld Parkpop, studiotijd van WaterFront inclusief cd-oplage van Duplicase. De eerste prijswinnaar gaat naar huis met een boel prijzen! Behalve de finalisten die strijden om het felbegeerde prijzenpakket heeft de Popunie het publiek ook op andere manieren vermaakt. Bezoekers konden namelijk gratis hun haar laten stylen door Barbersmooth. Voor degene die dat niet aandurfden, waren er de visuele beelden van VJ Mediafreak. De gasten van Rock4 en Lastplak waren weer aanwezig om live street-art te maken.


De avond werd aan elkaar gedraaid door DJ Code Red en aan elkaar gepraat door GMB. Hij was dan ook degene wie het verlossende woord sprak en de prijsuitreiking nog net een tikkeltje spannender wist te maken. De eerste prijs die werd weggegeven was de Norma-publieksprijs. Deze ging naar de finalist die de meeste publieksstemmen wist te bemachtigen. Dit was voor Risskant weggelegd. De derde prijs ging naar Pijnstiller. De jury loofde hun muzikale originele set-up. De dope flow van de Leefstijlers bezorgde hen de tweede prijs. Zij waren de snelste rappers van de avond. De hoofdprijs ging naar publieksprijswinnaar Risskant, die een zelfverzekerde en complete show wist neer te zetten.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...