Vierde compilatie Fakkelteitgroep 'FTG4' nu te downloaden

BAARN De mannen van Fakkelteitgroep presenteerden vrijdag 12 oktober hun vierde compilatie. Vorige week maandag was FTG4 al een veelbesproken item. 22tracks had de exclusieve primeur zodat liefhebbers alvast kennis konden maken met de nieuwe verzamelaar. FTG4 is vanaf vandaag gratis te downloaden en krijgt vrijdag in poppodium Hedon te Zwolle een fysieke release. “Het begint met dit vierde deel echt een mooie reeks te worden”, aldus Sticks. Klik hier om FTG4 te downloaden. FTG4 zal naast de gratis download ook op vinyl verschijnen, een persoonlijke wens van Sticks.

FTG4 bevat allerlei combinaties en toffe samenwerkingen binnen en buiten de Fakkelteitgroep. Op de verzamelaar zijn naast alle Fakkelteitgroep leden ook Winne en Kraantje Pappie te horen. De eerst gereleasde track van de Fakkelteitgroepcompilatie is de nieuwe single ‘Sticks 2012’. Verder bevat FTG4 nieuwe tracks van o.a. Rico, Typhoon, Freez, A.R.T. en Boef en de Gelogeerde aap. Ben je benieuwd hoe de tracks tot stand zijn gekomen? Lees dan de FTG4 stories op de Fakkelteitgroep facebook-pagina.

Jij kon als één van de eersten FTG4 in je handen hebben. De jongste in de reeks succesvolle labelsamplers werd afgelopen vrijdag gepresenteerd in Hedon. Tijdens de officiële releaseparty stonden Rosco & Kabel, Boef & De Gelogeerde Aap, de Fakkelbrigade, Freez en Seven League Beats op het Zwolse podium. De ticketprijs was €10,00 en daar kreeg je een gelimiteerd fysiek exemplaar van FTG4 bij!


Reacties


Plaats hier jouw reactie...