STATE awards

Het publiek heeft gesproken, de nominaties zijn bekend. De stemming voor de State Awards 2012 kan beginnen. Na een grootschalige peiling op Facebook en een lang beraad van de kiescommissie zijn er vijf genomineerden per categorie gekozen. Het is nu aan jou om in elf categorieën te stemmen op jouw favoriet.

Per categorie kan er op één genomineerde gestemd worden. Bevestig zodra je klaar bent je stemmen! Je zult na je bevestiging op de site en het invullen van je gegevens een e-mail ontvangen waar je een laatste keer moet bevestigen door middel van het klikken op de toegezonden link. Na deze bevestiging zijn je stemmen definitief en kan je ze niet meer aanpassen. Wel kun je natuurlijk iedereen in je omgeving oproepen om ook van zich te laten horen.

Stemmen kan tot 1 november 2012 in de categorieën Beste Artiest, Groep, Single, Album, Clip, Live Act, Dj, Producer, Mixtape, Rookie of the Year en natuurlijk de 101Barz Award. Dit jaar vinden op 15 november de State Awards plaats in de Rotterdamse nachtclub Corso, alwaar het de derde editie van Buma Rotterdam Beats zal openen. De uitreiking is alleen op uitnodiging toegankelijk dus stem en maak kans op die kaarten.

Let op: je kunt jouw stemmen maar één keer bevestigen. Stem dus eerst in alle categorieën. 

http://stateawards.bnn.nl/


Reacties


Plaats hier jouw reactie...