Download nu NulPunt7

De maanden vliegen om en we zijn ondertussen alweer bij de zevende maand van het jaar beland. Voor Kern Koppen fans is dit goed nieuws, want die worden weer getrakteerd op drie nieuwe tracks. NulPunt7 is een feit en het is weer genieten geblazen. Wie de teksten niet direct begrijpt, zou eens een kijkje moeten nemen in het logboek. Bij elke NulPunt staat daar een verhaaltje van één van de Kern Koppen over het ontstaan van elk nummer en de teksten van de nummers. Zeker deze maand kan die goed van pas komen?

Download NulPunt7

Tegelijkertijd wordt ook de videoclip van NulPunt6 uitgebracht. De mensen die NulPunt6 hebben beluisterd, hebben het aanstekelijke refreintje van ONG waarschijnlijk nog steeds in hun kop zitten. Deze mensen kunnen vanaf nu beeld en geluid gaan combineren, want van dit nummer hebben de Kern Koppen een videoclip geschoten. De videoclip is eigenlijk een fotoshoot van het merk Ongetemd en je ziet dan ook een groot deel van de nieuwe collectie van Ongetemd. Benieuwd naar de rest? Neem een kijkje op Ongetemd.com!


NulPunt7 en deze videoclip maken deel uit van het samenwerkingproject NulPunt, waarbij de Kern Koppen samen met andere artiesten elke maand drie tracks uitbrengen. Ook wordt er elke maand van één van die tracks een videoclip geschoten. Hou KernKoppen.com dus goed in de gaten!

Reacties


Plaats hier jouw reactie...