Download nu NulPunt4

Het is weer de eerste van een nieuwe maand en dus tijd voor een nieuwe NulPunt editie. April is de vierde maand en dus is het vandaag de beurt aan NulPunt4. Zoals iedereen weet is het vandaag de dag van de grappen en ook de Kern Koppen zijn dit niet vergeten. Daarom krijg je deze maand drie tracks te horen die humoristisch, satirisch en gewoon vreselijk tof zijn. Het NulPunt project is bijna halverwege en dus nog lang niet aan zijn einde.

Ook de komende vijf maanden zullen de Kern Koppen elke maand drie tracks afleveren om de cyclus van negen maanden te voltooien. Daarna zal de geboorte van En plaatsvinden, het album van de Kern Koppen. Tot die tijd is er in ieder geval nog genoeg nieuw materiaal te beluisteren. Ga elke maand naar www.kernkoppen.com om de NulPunt versie van die maand te downloaden, want de volgende maand staat die er niet meer op!


Hierboven is de videoclip van het nummer Ed Mahl te zien. Dit nummer staat op NulPunt3 van de Kern Koppen. Het is een wat absurdistische videoclip geworden, maar dat past dan ook precies bij het nummer. Ki en Ahab zijn vermomd als een dwangmatig compulsieve kantoorklerk. Zoals je kon lezen in het logboek dat bij NulPunt3 zit, spreken de rappers in deze teksten niet vanuit henzelf, maar vanuit de fictieve persoon Ed Mahl. Speciale dank gaat uit naar Chris Pieplenbosch, die het concept voor de video heeft uitgedacht en uitgewerkt.

Reacties


Plaats hier jouw reactie...