Keynote Speakerz releasen "Remix Record"

Vanaf Vrijdag 27 Maart is "Remix Record", het album met daarop remixen van Hip-Hop duo Keynote Speakerz' debuut album "Record", verkrijgbaar als digitaal album.

Tot en met 17 April is het complete album gratis te downloaden via www.keynotespeakerz.com/remixrecord, daarna zal het album verkrijgbaar zijn via onder andere iTunes.


Na twee jaar lang als duo aan Keynote Speakerz' debuut album "Record" te hebben gewerkt leek het Master Surreal en Skiggy Rapz een goed idee om als afsluiting van het project ook andere producers hun muzikale visie op de tracks van het album los te laten.

Gekozen werd voor een eclectische line-up van (voonamelijk Utrechtse) producers waaronder toppers als Arts The Beat Doctor, de legendarische DJ DNA (Ex-Urban Dance Squad, Stuurbaard Bakkebaard), het fenomeen Kyteman, party crew Boemklatsch en Indiepop band Mr. Love & The Stallions. Bovendien bevat het album de winnende remix van de "Crank It Up" Remix Wedstrijd van de hand van Beatsofreen.

Download het album gratis via één van de volgende links:
- Rapidshare
- Mediafire
- ZShare

Meer info: www.keynotespeakerz.com/remixrecord

Tracklist:
01. Intro (DJ DNS)
02. Rise This Year (Arts The Beatdoctor Remix)
03. 3-4-U ft. ParAdoX (Dillectronik Remix)
04. It's Like That! (DJ DNA Remix)
05. It's Like This! (Krampfhaft Remix)
06. Don't Stop ft. Per.Verz (Inf Remix)
07. T.O.F.C. (Niwa Remix)
08. Crank It Up (Beatsofreen Remix)
09. Summer 4 Autumn ft. Kay-Ann (Nox Remix)
10. The Getaway (Kyteman Remix)
11. Find Myself (KlaasVaak Remix)
12. Say What?! Ft. King Jule & Avi (Boemklatsch Remix)
13. Meet Me In Music ft. Kay-Ann (Mr. Love & The Stallions Remix)

Bonus Tracks:
14. Crank It Up (Toni Shift's Butter Remix)
15. Back 2 Back (2003)

Skiggy Rapz, net terug van een optreden met Arts the Beatdoctor op het befaamde SXSW festival in Texas, brengt op 14 mei als voorproefje op zijn album de "Bang To The Boogie EP" uit.
Meer info op www.skiggy.com

Master Surreal releast op 29 mei het laatste deel van zijn Cultivated Assault Trilogy: de "Adaptation" EP & Mixtape (met DJ DNS). Bovendien tourt hij momenteel door het land als onderdeel van Kyteman's Hip-Hop Orkest.
Meer info op www.mastersurreal.com

Reacties


Plaats hier jouw reactie...