Releaseparty nieuwe album Fotosynthese

Fotosynthese presenteert met trots het lang verwachte album Los in zijn thuishaven Breda. Het door GVRens & Benzie geproduceerde debuutalbum is de opvolger van de succesvolle EP Grootspraak. De lyrisch krachtige hiphop van Fotosynthese is geen geheim meer binnen de Nederlandse hiphopscene.


Fotosynthese werkte er ruim 3 jaar aan in het tuinhuis. Los is een album van uitersten. De inmiddels 18-jarige Foto rapt over zijn bescheiden succes, maar ook over zijn twijfels over het rapper zijn. Hij schroomt echter niet om flink te braggen & boasten. Hoogtepunt van het album is misschien wel het d-day tweeluik, een verhaal over 2 soldaten in de oorlog. Op de bombastische beats, met invloeden van klassiek tot rock en van dubstep tot folk, laat Foto zien dat hij letterlijk Los kan gaan.

Om de avond feestelijk in te luiden trakteert de Bredase mc op gastoptredens van labelgenoten van Raen Music, Tilburgs trots Timmietex (foto links) en Belgische vrienden Safi & Spreej (foto onder). De avond wordt gehost door Kleine Jay.Uiteraard kun je tijdens de release party als een van de eersten een exemplaar van het album Los bemachtigen!

De Bredase Fotosynthese is een begrip. Los van het feit dat zijn 101Barz-sessie meer dan een miljoen keer is bekeken. Los van zijn Rookie Of The Year-nominatie bij de State Awards. Los van het feit dat hij de jongste finalist ooit was in de categorie Hiphop bij de Grote Prijs van Nederland en los van zijn 100 tal optredens, van kleine feestjes tot grote festivals, staat een ding als een paal boven water: Fotosynthese heeft niet alleen dé, maar is meer dan zeker ook dé toekomst.


Reacties


Plaats hier jouw reactie...