Harmoney Entertainment dropt Global Warming: The Lost Tape

Den Haag, Nederland - De jongens van Harmoney Entertainment brengen vandaag hun eerste mixtape uit. De Mixtape genaamd The Trinity Global Warming: The Lost Tape is digitaal beschikbaar als download via de officiŽle website www.harmoneymusic.com. De mixtape wordt online ook aangeboden als 'direct play', wat dus de mogelijkheid biedt dat de mixtape direct beluisterbaar is zonder te downloaden. De inhoud van de mixtape wordt grotendeels verzorgd door de hip-hoptrio The Trinity en is geheel Engelstalig.

Harmoney Entertainment is een nieuw entertainment bedrijf die onlangs gestart is in de entertainment- en mediabranche. Harmoney richt zich voornamelijk op het uitbrengen van muziek 'records'. Harmoney is er op uit om de aandacht te bemachtigen van het hip-hop/urbanpubliek op zowel nationaal als internationaal gebied door het verzorgen van entertainment.

Op de officiŽle Harmoney-website is momenteel uitsluitend de mixtape te downloaden. Harmoney heeft bekendgemaakt dat de website in de nabije toekomst uitgebreider eruit gaat zien zodat de bezoeker volop zal kunnen genieten van wat HM in huis heeft. Verder is er een officiŽle muziekvideo van "The Trinity - I'm A Star" te zien op Youtube. Deze track komt tevens voor op de mixtapecompilatie.

Voor de download van Global Warming: The Lost Tape wordt men verwezen naar:
www.harmoneymusic.com
Voor 'direct play' van de mixtape online:
http://www.datpiff.com/The_Trinity_Global_Warming_the_Lost_Tape.m36747.html
"The Trinity - I'm A Star" video is te zien op Youtube.com:
www.youtube.com/watch?v=DYBszO56vgw
Voor nadere informatie kan men terecht bij:
www.myspace.com/harmoneyentertainment
Contact via:
harmoneymusic@gmail.com

Reacties


Plaats hier jouw reactie...